KOSTWEIN Nakon škole siguran posao! Foto: Ilustracija/Arhiva VV

KOSTWEIN Nakon škole siguran posao!

VV | 12.6.2022. u 16:33h | Objavljeno u Sponzorirano

Tvrtka Kostwein bavi se proizvodnjom strojeva, modula i komponenti visoke tehnologije za razne industrijske branše. Sjedište tvrtke je u austrijskom Klagenfurtu, a u Varaždinu i Trnovcu Bartolovečkom smješteni su pogoni za proizvodnju i montažu strojeva.

Naši se kupci oslanjaju na dugogodišnju kvalitetu i znanje Kostweina. S motom “Strojevi za lidere na svjetskom tržištu” već smo nekoliko desetljeća etablirani kao strateški partner za outsourcing.Naš je fokus na kompletnoj proizvodnji strojeva i modula u serijama od 1 - 300 komada godišnje.

Temeljna kompetencija naših kupaca leži u inovaciji proizvoda, a naša je glavna vrijednost inovacija procesa, kako bismo te proizvode proizveli optimalno.

NOVO.jpg

Imamo i dugu tradiciju obuke pripravnika koja mladima nudi visokokvalitetno obrazovanje uz mentorstvo te mogućnosti kasnijeg napredovanja, usavršavanja Dobru radnu atmosferu. Kostwein proizvodnja strojeva d.o.o. osigurava praktičnu nastavu za učenike srednjih škola za deficitarna zanimanja u strojarskoj proizvodnji. Svake godine primamo sve više učenika. Tijekom naukovanja osiguravamo im mjesečnu naknadu, a nakon mature svi koji se dokažu tijekom obrazovanja, imaju priliku zapošljavanja.

Nakon srednjoškolskog obrazovanja, imamo i potrebe za VSS zanimanjima: elektroinženjerima, inženjerima strojarstva i konstruktorima.

Osiguravamo učeničku praksu za slijedeća zanimanja:

• CNC operateri
• bravari
• tokari
• zavarivači

Javite nam se s povjerenjem i posjetite našu internetsku stranicu www.kostwein.at

Podravska ulica 37,
42000 Varaždin
Telefon: 042/421-925
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Označeno u