Imamo 2x2 ulaznice za Trash&Burn miting američkih automobila

vv | 7.6.2024. u 11:48h | Objavljeno u Sponzorirano

Izletište Goričanec u Sv.Martinu na Muri, u petak i subotu, 14. lipnja i 15. lipnja i ove godine očekuje opake američke automobile i motore iz čitave Europe, pin-up djevojke, burlesk nastupe, tattoo, vintage štandove sa odjećom, burn-out box, a posjetitelji će moći koristiti i Trash&Burn ''Taxi'' Ford Thunderbird iz 1959. godine koji će voziti na relaciji festivala i Toplica Sv.Martin.

Posjetitelji Trash&Burn-a imat će poseban popust od 20% na Aquapark ulaznice u Toplicama Sv.Martin uz predočenje narukvice festivala. Trash&Burn je prošle godine ugostio preko 300 starih američkih automobila i isto toliko motora, a ove godine očekuje se da se tradicija nastavi i postave novi rekordi.

Glazbeni dio festivala donosi top svjetske rockabilly i rock and roll bendove i DJ-e iz Brazila, Danske, Nizozemske, Francuske, Austrije, Njemačke i Hrvatske. Upad se naplaćuje 6 EUR kn po danu ili 9 EUR za oba dana. Uz kupljenu ulaznicu može se i besplatno kampirati. Vlasnici američkih automobila i motora ne plaćaju ulaz.

Dijelimo 2 x 2 ulaznice za festival, a sve što trebate je:
  • Lajkati Facebook stranicu Varaždinskih vijesti
  • Označiti prijatelja s kojim idete na festival