I-VENT Ventilacija za novo doba

VVM | 6.6.2024. u 09:55h | Objavljeno u Sponzorirano

I-Vent, kao najbolji decentralizirani sustav u Europi, jeftiniji je, tiši, energetski učinkovitiji, niži su operativni troškovi i ne trebaju ventilacijske kanale koje je potrebno čistiti!

U današnjem svijetu ključno je osigurati zdravo i ugodno okruženje unutar doma ili poslovnog prostora s osiguranim protokom zraka koji omogućuje svježi zrak bez alergena, nečistoća, kondenzata i posljedično plijesni. Tu na scenu stupaju decentralizirani sustavi ventilacije. U ovom vodiču provest ćemo vas kroz osnove decentralizirane ventilacije i kako ona može značajno poboljšati kvalitetu unutarnjeg zraka u vašem domu ili na radnome mjestu.

Što je decentralizirani sustav ventilacije?

Decentralizirani sustavi ventilacije, također poznat i kao “ventilacija soba po soba”, pružaju ciljana rješenja ventilacije za pojedinačne prostore. Za razliku od tradicionalnih centraliziranih sustava, koji se oslanjaju na jednu jedinicu za klimatizaciju cijele zgrade, decentralizirani sustavi rade od sobe do sobe. Svaka soba ima svoju ventilacijsku jedinicu koja izravno dovodi svježi zrak i odvodi ustajali zrak, osiguravajući optimalnu kvalitetu zraka u cijelom prostoru.

Instalacija i održavanje

- Jednostavna instalacija: Decentralizirani sustavimogu se jednostavno naknadno ugraditi u postojeće prostore bez većih izmjena na kanalima ili infrastrukturi. To ih čini prikladnom opcijom za stambene i poslovne primjene u starogradnji i novogradnji.

- Jednostavno održavanje: Većina decentraliziranih jedinica ima dostupne filtere koji se mogu očistiti ili zamijeniti bez stručne pomoći smanjujući vrijeme zastoja i troškove održavanja.

ivent-postavljanje-sesvete-6.jpg

Zaključak:

Decentralizirani ventilacijski sustavi nude niz prednosti, uključujući personaliziranu udobnost, poboljšanu kvalitetu zraka, energetsku učinkovitost i jednostavnost instalacije i održavanja te život bez vlage i plijesni. Odlukom za decentralizirani pristup možete stvoriti zdravije i ugodnije unutarnje okruženje za sebe, svoju obitelj ili svoje zaposlenike.

Prednosti ventilacijskih sustava:

- Iznimno efiksasan u borbi protiv vlage i plijesni

- Automatski uklanja ustajali zrak s neugodnim mirisima

- Uklanja suvišnu vlagu i štetne tvari te omogućuje dotok svježeg i filtriranog zraka

- Spriječava ulazak prašine, peludi I ostalih nečistoća izvana

- Ušteda energije 30 % jer se ne gubi toplina otvaranjem prozora

Za više informacija posjetite web stranicu www.i-vent.com/hr ili nazovite 01/2132-400 tijekom radnog vremena.

i-Vent2.jpg