Groupama osiguranje širi poslovnu mrežu - Otvoren regionalni centar Varaždin

VVM | 17.5.2024. u 17:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Nakon nedavnog uspješnog otvaranja u Velikoj Gorici, jedna od vodećih europskih osiguravajućih kuća šesti po redu regionalni centar otvara u Varaždinu.

Groupama osiguranje nastavlja širenje svoje mreže prodajnih centara u Hrvatskoj, a najnoviji iskorak je otvaranje regionalnog centra u Varaždinu. Smatrajući Varaždin i okolnu regiju ključnima zbog njihove gospodarske aktivnosti i poduzetničkog duha, Groupama osiguranje otvorila je regionalni centar kako bi povećala dostupnost svojim klijentima i partnerima. Smješten na adresi Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog 17, centar nudi kompletan široki portfelj inovativnih osigurateljnih proizvoda i usluga Groupama osiguranja za različite segmente klijenata.

To uključuje razne police životnih i neživotnih osiguravateljnih proizvoda, automobilsku odgovornost, puni i djelomična kasko pokrića, osiguranje imovine, odgovornosti, nezgoda, životna osiguranja, putno zdravstveno osiguranje, kao i posebne pakete te raznovrsna pokrića prilagođena poslovanju pravnih osoba. Otvorenju centra prisustvovali su i predstavnici Grada te istaknuti gospodarstvenici, pokazujući podršku ovom novom ulaganju u lokalnu zajednicu.

- Iza Groupame je iznimno uspješna poslovna godina u kojoj su poslovne jedinice tvrtke ostvarile niz iskoraka u uspostavi modernih i učinkovitih osigurateljnih operacija diljem Hrvatske. Od prvog poslovnog dana dostupnost našim klijentima i partnerima jako nam je važna, stoga od početka razvijamo vlastitu mrežu ureda. Uz ovaj u Varaždinu, te već ranije otvorene centre u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Velikoj Gorici, dok je Osijek u pripremi, upotpunit ćemo našu regionalnu strukturu ureda preko koje i uz digitalne kanale pružamo podršku našim klijentima i partnerima. S obzirom je riječ o jednom od gospodarski naj aktivnih ali i najbrže rastućih dijelova Hrvatske, s jakom poduzetničkom orijentacijom, Varaždin, područje Međimurje i sjever Hrvatske su regija na kojoj ćemo imati poseban fokus. I ovom se prigodom zahvaljujem predstavnicima Grada te gospodarstvenicima koji su se odazvali na naš poziv da zajednički obilježimo otvaranje ovog regionalnog centra - istaknuo je ovom prigodom predsjednik Uprave Sanel Volarić.

Zadovoljstvo novom gospodarskom i investicijskom akvizicijom te radnim mjestima nije krio ni varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj.

- Pozdravljam ovaj novi iskorak Groupama osiguranja i podržavam sve nove tvrtke koje dolaze u Varaždin jer one dižu grad na višu razinu ali potiču i sve one postojeće kompanije da budu još bolje. Varaždin je u protekle tri godine dva put ponio titula najboljeg grada po kvaliteti života, dok je prošle godine proglašen i najboljim gradom za gospodarstvo u Republici Hrvatskoj. Ono što sve gospodarstvenike ali i sve one koji dolaze u ovaj grad može veselite je, da ima najveću zaposlenost samim time i financijski potencijal. Uz Čakovec i Koprivnicu, Varaždin je grad s najvećom zaposlenošću u Hrvatskoj, odnosno 692 zaposlena na tisuću stanovnika. Jednostavno rečeno riječ je o nestvarnom podatku jer u Varaždinu rade svi osim djece i umirovljenika - kazao je Bosilj.

Groupama zauzima posebno mjesto u svijetu osiguranja, donoseći dodatnu dimenziju osiguravateljnom tržištu i osiguranicima općenito. S više od 15 milijardi eura premije i oko 32.000 zaposlenih, jedan od vodećih ne samo francuskih već i europskih osiguratelja. Duboko u drugom stoljeću poslovanja, osiguravateljnom tržištu pruža sveobuhvatan doprinos temeljen na akumuliranom znanju i iskustvu u području razvoja i implementiranja inovativnih proizvoda te usluga za različite segmente klijenata. U Hrvatskoj djeluje od 2021. godine, gradeći pritom odnose s klijentima i partnerima temeljene prvenstveno na povjerenju i dvosmjernoj integraciji, dok u skladu s tradicijom cjelokupne grupe na tržište donosi bogatu tradiciju životnih i neživotnih osiguranja, kao i osiguranja motornih vozila, plovila te imovine i odgovornosti. O proizvodima Groupama osiguranja te dostupnosti u prodajnoj mreži više na www.groupama.hr.