Du NORD, novonastali brend daruje bučino ulje i čokoladirane bučine koštice

vv | 12.6.2024. u 19:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Du Nord je novi brend koji sa sobom donosi bogatstvo sjevera Hrvatske, predstavljajući visokokvalitetne poklon pakete koji ujedinjuju najbolje što ovaj kraj nudi. Naša misija je okupiti male proizvođače i obrtnike sjeverne Hrvatske te vam donijeti proizvode vrhunske kvalitete, iz srca prirode do vašeg doma.

Njihovi poklon paketi pažljivo su osmišljeni kako bi pružili jedinstveno iskustvo, kombinirajući domaće, visoko vrijedne proizvode s elegantnim i kvalitetnim pakiranjem. Svaki paket je priča za sebe, priča o tradiciji, ljubavi prema zemlji i predanosti proizvodnji najkvalitetnijih proizvoda.

U sklopu njihove inicijative, posebnu pažnju posvećuju okupljanju vinara sjevera Hrvatske. Ove subote, na vinskom parku Velika Graba, predstavit će vrhunske vinare našeg kraja koji će svojim prisustvom obogatiti ponudu i dodatno istaknuti kvalitetu proizvoda sjevera Hrvatske.

Povodom ovog događaja, Du Nord s ponosom daruje poklon paket koji sadrži ekskluzivno bučino ulje i čokoladirane bučine koštice. Ovi proizvodi simboliziraju esenciju njihovog brenda - autentičnost, kvalitetu i neodoljiv okus sjevera Hrvatske.

Pridružite im se u subotu u vinskom parku Velika Graba u Sračincu od 15 sati i otkrijte bogatstvo okusa i priča koje Du Nord donosi. Dopustite nam da vas povedemo na putovanje kroz sjever Hrvatske, gdje svaka boca vina i svaki komadić čokoladiranih koštica priča svoju posebnu priču - poručuju!

Za osvajanje ekskluzivnog bučinog ulja i čokoladirane bučine koštice treba:

Označeno u