Dobitnici ulaznica za poljoprivredni sajam AGRA 2018 su...

Varaždinske vijesti | 21.8.2018. u 11:36h | Objavljeno u Sponzorirano

Zbog vašeg velikog interesa te uz susretljivost organizatora, povećali smo broj ulaznica koje dijelimo. Dobitnici dvaju ulaznica (2x1) za poljoprivredni sajam AGRA 2018 su:

Slavko Labaš

Ranko Bel, Prvomajska 2, Šenkovec

Mirjana Nemet, Slakovec 63

Nikola Bosilj, Aleja Blaža Jurišića 55

Marija Premuš, Čakovec, Vukovarska 7

Josipa Frelih, Maruševec

Mladen Levanić, Marijana Dolanskog 9, Vinica

Josip Magić, Imbriovec 63, Jalžabet

Zvonimir Maštrović, Zagreb, Kaptol 21

Petar Horvat, Trg sv. Lovre 34, Cirkovljan, Međimurje

Jelena Barić, Dr. Franje Bučara 27, Čakovec

Mario Balija, Vinogradi Ludbreški 88e

Franjo Medjeral, Bikovec 56a, Maruševec

Patrik Balija, Vinogradi Ludbreški 88e

Natalija Kocijan, Pušćine Lj.Gaja 8a

Tomislav Zrinski, Gornje Ladanje Vladimira Nazora 42, Vinica

Zita Ciler, Sveti Petar, Harambašina 71, Mali Bukovec

Josip Ciler, Sveti Petar, Harambašina 71, Mali Bukovec

Tomislav Balija, Katalena 32, Vinogradi Ludbreški Ludbreg

Andrea Balija, Katalena 32, Vinogradi Ludbreški Ludbreg

Svoje ulaznice moći ćete podignuti uz predočenje osobne iskaznice na ulazu 1 (sa strane stadiona) – blagajna broj 8.

agra 2

Poljoprivredno prehrambeni sajam AGRA u Gornjoj Radgoni, kao najvažniji međunarodni sajam u ovom dijelu Europe, na dodiru Slovenije s Austrijom, Mađarskom i Hrvatskom, i ove godine, od 25. do 30. kolovoza, u svojoj 56. izvedbi potvrdit će svoj renome i značaj. S posebnim naglaskom AGRA će ove godine predstaviti mlade u agrobiznisu, generacijsku obnovu, digitalizaciju, inovativnost, znanje i umrežavanje.

Istaknut će se cjeline kao što su hrana iz naše okoline, ekološka poljoprivreda, organski proizvodi za gastronomiju, održivo gospodarenje sa šumama, kao i poljoprivredna mehanizacija za visoko učinkovitu i održivu poljoprivrednu proizvodnju.

Sajam AGRA posjetit će brojni ministri kao i ministarska i gospodarska izaslanstva iz Europe i svijeta. Najznačajnije slovenske institucije predstavit će se na poslovnim B2B susretima i sajamskim prezentacijama. Država partner ove godine je Makedonija koja ovim nacionalnim nastupom omogućuje svojim izlagačima – predstavnicima makedonske poljoprivrede, gospodarstva i turizma - uspostavu novih veza i kontakata, ciljanih poslovnih susreta kao i najširu promociju pred 120.000 posjetitelja sajma iz Slovenije i šireg međunarodnog područja.

Uz Makedoniju koja je zemlja partner, s nacionalnim i regionalnim izlaganjem predstavit će se i Austrija, Hrvatska i Madžarska, Indija i Poljska. Ukupno, na sajmu AGRA predstaviti će se preko 1.840 izlagača iz 32 države na prostoru površine 71.300 m².

Sajam AGRA će biti otvoren od subote 25. do četvrtka 30. kolovoza, od 9,00 do 18,00 sati. Pomurski sajam srdačno vas poziva da posjetite sajam AGRA uz pristupačne cijene ulaznica (Pomurski sejem d.d., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona).

Cijena ulaznice je 8 eura, što uključuje i parking. Obiteljska ulaznica (za 2 odrasle osobe i petoro djece do 15 godina, s parkingom) iznosi samo 16 eura. Umirovljenici mogu kupiti ulaznicu za 7 eura, učenici i studenti za 5 eura, posjetitelji u skupinama od 20 osoba po 6 eura i članovi grupe učenika i studenata s više od 20 osoba za 4 eura. Za djecu do 6 godina i invalide na kolicama ulaz je besplatan.

Dodatne informacije dostupne su na www.sejem-agra.si.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci