Do najljepšeg vrta uz Mikić navodnjavanje

VV | 7.4.2022. u 08:20h | Objavljeno u Sponzorirano

Mikić navodnjavanje iz Gojanca ima višegodišnje iskustvo u planiranju i izvođenju sistema za automatsko navodnjavanje te hlađenju otvorenih prostora. Stručni tim tvrtke nudi Vam kvalitetna projektna rješenja za vaše vrtove, parkove i sportske terene i zato obratite im se s povjerenjem.

NAVODNJAVANJE

Svrha sustava za navodnjavanje je ravnomjerno i učinkovito apliciranje vode u minimalnoj količini potrebnoj za zdravi razvoj travnjaka i biljnog materijala. Da bi vaš vrt i okućnica imao kvalitetan sustav, prepustite se stručnjacima iz Mikić navodnjavanja, koji će isplanirati, projektirati i izvesti sustav navodnjavanja za kamenjare, travnjake, parkove i krovne površine. U ponudi je i sustav RAIN BIRD vodećeg svjetskog proizvođača opreme za navodnjavanje, s pet godišnjim jamstvom.

IMG_4303.jpg

VRTNA RASVJETA

Po mraku se rijetko izvode radovi u vrtu, pa rasvjeta služi kako bi se istaknuli atraktivni dijelovi vašeg vrta i osvjetlili prostori kao što su sjenice i stolovi s klupama gdje se boravi do kasno u noć, posebno tijekom ljeta. Rasvjeta u vrtu ima funkcionalnu i dekorativnu ulogu, a može biti solarna ili napajana električnom energijom. U ponudi Mikić navodnjavanje su i novi trendovi vrtne rasvjete.

hanging-lamp.jpg

ODRŽAVANJE

Sustavi za navodnjavanje ne zahtijevaju gotovo nikakvo tekuće održavanje. Prilikom proljetnog puštanja u pogon treba dobro pregledati filtere uređaja zbog eventualne nečistoće ili kamenca koji se može stvoriti u periodu dok sustav miruje, a prije zime sustav svakako treba ispuhati komprimiranim zrakom. Kako biste izbjegli oštećenja uređaja prilikom ispuhivanja, prepustite pripremu sustava za zimski period i proljetno puštanje u pogon profesionalnom izvoditeljima Mikić navodnjavanja.

IMG_0102.jpg

KONTAKT

Mikić navodnjavanje, Ulica braće Radić 12 a, Gojanec, Varaždin
Mob: 098/220-177 / Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radno vrijeme: Pon - Pet: 7h - 15h / Sub: 8h - 13h

23388.jpg