Dijelimo ulaznice za film "#Za nju" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 11.2.2020. u 17:12h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "#Za nju". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 26.02.2020. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Nova feel-good komedija autora hita Glas obitelji Belier podsjetit će nas koliko je važno da odvojimo vrijeme za sebe, da budemo otvoreni za druge i cijenimo ljepotu koja nas okružuje.

Stéphane je eminentni chef u Francuskoj koji živi mirnim životom bez značajnih problema. Preuzeo je restoran svog oca, ima dva odrasla sina, bivšu suprugu. Život mu se okrene naopako kad se zaljubljuje u Soo, tajanstvenu korejsku damu koju upoznaje preko Instagrama. Impulzivno, Stéphane je odluči posjetiti u Seulu... a tamo će otkriti novi svijet i možda ponovno otkriti samog sebe.

Video sadržaj