CENTAR ANANDA Živimo li sadašnji trenutak ili smo već korak ispred? (Dio II: Budućnost)

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 30.10.2023. u 13:30h | Objavljeno u Sponzorirano

Vratimo li se na onaj popis iz prošlog članka i pogledamo li omjer bivanja sada, prije ili u budućnosti, dobit ćemo mjerljivu percepciju toga koliko smo koracima ispred. Ispred sada. Ispred ovog trenutka koji je upravo sad.

Planirati budućnost, graditi kuću za "kad djeca odrastu", kupovati stvari za "kad će jednom biti potrebno", usmjeravati školovanje djeteta prema točno određenom izboru studija i još mnoštvo toga... koliko nas to određuje? Koliko toga je prisutno u svakoj našoj odluci i u svemu što radimo? I nije to do nas. Mi o tome i ne razmišljamo. To je ono što smo ugradili u svoju "bazu" i nismo toga svjesni. I te stvari što su "ispod" svega određuju naš život. A baš to je ono što zanima Access®.

Uzmimo dobro poznati primjer kada mladi bračni par gradi kuću na više etaža planirajući imati više djece. Da ima etaža za svakoga, jedna još i za roditelje... i tako, godine prođu, djeca odu svojim putem i kuća ostane sa njih dvoje. Kad pogledaju unatrag, da li bi birali sada drugačije? I što bi s vremenom, energijom, novcem koji su u to uložili, sada birali? Možda za sebe? Kakve bi izbore radili da su znali...? I što bi to, da jesu, kreiralo za sve njih: i za par i za djecu? Odgovore nikada nećemo doznati. Stoga se bavimo onim čemu imamo utjecaj: pitanjima.

Nije da znamo što će biti, mi uvijek imamo najbolje namjere, uzmemo sve činjenice u obzir i radimo odluke koje nam izgledaju najbolje. U svjetlu Access Consciousnessa® mi učimo alate i tehnike, koji nam, ako ih koristimo, omogućuju da što veći dio vremena budemo u sadašnjem trenutku i da iz njega kroz svjesnost kreiramo najbolji mogući život za nas. Najbolju moguću budućnost. Što to znači?

ananda_29092023_09.jpg

"Kroz svjesnost" znači da koristimo pitanja, a ne činjenice (koje su zapravo zaključci). "Najbolji mogući život za nas" ne znači da smo sebični već da uistinu možemo znati samo ono što je za nas istina i na osnovu te "lakoće" biramo izbore koji donose najviše. I, ne kreiramo život nasumce, tek tako, već stalno bivamo u pitanju koju budućnost kreiramo? Da li nam to donosi "više" za budućnost koju smo zahtijevali od sebe?

I sve polazi od iste točke: da znamo što želimo u životu. No u realnom životu to što želimo određeno je nekom slikom koju smo zamislili, temeljeno na onome što smo usvojili da bi bilo "u redu" imati kao realnost. U Accessu® to što želimo bazirano je na energiji onoga što bismo birali imati i biti u životu, a što nam donosi isti energetski "otisak". Kako se to radi, detaljnije se uči na radionicama. Ovdje mi je namjera pružiti uvid u razliku kvalitete života koja nam je moguća koristimo li ove alate.

ananda_27102023_3.jpg

Jer, smisao svega što usvajamo tijekom života, od onoga što čitamo, o čemu razgovaramo, što učimo, jest da nam bude lakše. Da svakodnevica bude manje stresna i da, ono što nam dolazi kao budućnost, bude što više nalik onome što bismo zaista željeli da bude. A bivanje u pitanju omogućava nam da neprestano budemo u toku sami sa sobom.

Mi smo također u stalnoj promjeni i ono što smo željeli sa 6 godina starosti kao život ne mora ostati isto i s 20 godina. Ono što smo si obećali da ćemo ostvariti ne mora ostati istinito za nas tijekom života. Omogućavanjem sebi da neprestano budemo u korak sa svojom promjenom, sve više stvaramo sutra koje bismo željeli živjeti. I to ga stvaramo sada. Bivajući prisutni tu i sad. Život koji želite počinje. Na Vama je da izaberete.

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

ananda_27102023_5.jpg

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

ananda_042023.jpg

Radionice i edukacije

Sve informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Trenutno nema edukacija, jer je voditeljica Centra na edukaciji za novi tjelesni proces iz Access Consciousnessa®, budući da je trajna edukacija neophodna komponenta kompetentnosti u svakom području.

ananda_27102023_2.jpg

Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

centar_ananda_13062023_3.jpg

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site

ananda_27102023_1.jpg

ananda_27102023_4.jpg