CENTAR ANANDA Živimo li sada ili u nekom drugom vremenu? Dio I: Prošlost

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 23.10.2023. u 11:14h | Objavljeno u Sponzorirano

Uhvatite svoju misao sada. Ovog trenutka. Koja je? Postanite s njom potpuno prisutni i zamijetite odnosi li se na ovaj trenutak u kojem jeste? Ili je u prošlosti? Ili možda u budućem trenutku?

Koliko provodimo vremena u onome što je prošlo? Uzmite jedan dan za svjesnost o tome i bilježite na jedno mjesto, papir ili mobitel, svaku svoju misao. Ne morate pisati njen sadržaj, da ne postane zamorno. Stavite različite oznake za sadašnjost, prošli i budući trenutak. I na kraju dana zbrojite. Ne trebate pretpostavljati. Rezultati su lako mjerljivi. Matematički.

Koliko sve što smo prošli određuje ovo sada? Naravno da imamo "pouke" i učimo iz onoga što smo proživjeli. No, ovaj sada, dajemo li mu priliku? Ili opet nastavljamo krug koji je započeo tamo negdje daleko... Da li je netko/nešto, bez obzira radi li se o osobi ili životnoj situaciji, tko se pojavljuje SADA, odgovoran za nešto što smo doživjeli nekada? I da li bi to nešto što smo doživjeli stvarno ostavilo takav otisak da nismo o tome imali unaprijed gledište, pretpostavku, zaključak? I da li je to, na čemu smo sve to temeljili, bilo naše ili neki obrazac koji smo "pokupili" kao dijete u nekom razgovoru odraslih kojima smo vjerovali? Koliko si uistinu dopuštamo živjeti svoj život?

ananda_29092023_10.jpg

U Access Consciousnessu® mnoštvo alata i tehnika koristi se baš da se "očiste" ti otisci prošlosti. Možete krenuti svi sa pitanjem: Kome ovo pripada? za svaku misao, osjećaj i emociju, i čišćenje već počinje. Tjelesni procesi koriste da se "otključaju" fizička mjesta u tijelu gdje smo ta gledišta učvrstili. Jer sve negdje postoji. Sve što nastaje ne nestaje. Samo možemo, ono što nam više ne služi, otpustiti iz svoj sistema.

Proces čišćenja nije linearan. Ne mora se prvo ovo potom ono... jer naše biće nije linearno. Zato se uče i pitanja i klirinzi i tjelesni procesi i sve se koristi istovremeno. Ovisno o tome što Vas u kojem trenutku povuče. I nema krivog. Ni pravog. Sve je doprinos Vašem bivanju.

Kako koristite alate, percipirate sve više lakoće u tijelu, bolje raspoloženje, manju potrebu za jelom/pićem. I u nekom, obično neobičnom trenutku, pojavljuje se jasnoća za nešto o čemu se već dugo pitate. Jer sve što smo zaključili (zaključali) jest solidifikacija (očvršćivanje) energije na fizičkoj razini i predstavlja prepreku normalnom protoku energije kroz nas. I kad "počistimo" prostor unutar nas, kao i kad počistimo stan, ima više mjesta i možemo pustiti u njega sve što čeka pred vratima.

Što ćemo s novostvorenim prostorom? Na nama je. Radimo li paralelno na tome da dobijemo jasnoću tko smo mi zapravo i koje to vibracije odgovaraju baš otisku naše osobnosti, moći ćemo pustiti u prostor vibracije koje pojačavaju ono što i tko mi uistinu jesmo. Da li je napokon vrijeme da se upoznate? Da li je došlo vrijeme da pružite priliku i sebi?

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

centar_ananda_05102023_2.jpg

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

Radionice i edukacije

Tijekom listopada održana su oba najavljena ciklusa Energy Pull-a. Bilo je vrlo dinamično, sudjelovali su učesnici iz raznih krajeva, čak i jedna Hrvatica iz Indije. Bez obzira tko se priključio, svi su bilježili promjene u svom pristupu životu kao i osvještavanje područja u kojima im život "stoji". Nove mogućnosti sada su na njihovom horizontu.

ananda_20102023_8.jpg

Radionica Budi svoj (Being you®) uvijek je dobar dio vaše opreme za život. Do sada sam ih radila preko Zoom-a u trajanju od 3 h, a radit ću ih i kao cjelodnevne radionice, uživo i on-line u kombinaciji. Edukacija uključuje izravan rad s alatima, audio snimku radionice i priručnik. Učimo jednostavan pristup sebi u trenutku: sada. Naučeno možete primjenjivati odmah i promjenu percipirate iz dana u dan...

U tijeku su Zoom-događaji o kojima više možete doznati na stranici Centra Ananda.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site

ananda_20102023_9.jpg

ananda_20102023_5.jpg

ananda_20102023_12.jpg

ananda_20102023_13.jpg

ananda_20102023_14.jpg