CENTAR ANANDA Osvojite bon u vrijednosti od 55 eura i dođite na Dan otvorenih vrata

VV | 24.1.2023. u 09:33h | Objavljeno u Sponzorirano

Želite li doznati više o Centru i tretmanima protiv stresa dođite na Dan otvorenih vrata Centra "Ananda" koji se održava u subotu, 28. siječnja od 10 do 17 sati.

Centar za unapređenje kvalitete života "Ananda" čitateljima Varaždinskih vijesti poklanja poklon bon u vrijednosti od 414 kn tj. 55 Eura za jedan tretman

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka.

Sve što je potrebno napraviti je lajkati FB stranicu Varaždinskih vijesti i Centra "Ananda", javno podijeliti objavu i javiti se u komentare, a sretnog dobitnika izabrat ćemo slučajnim odabirom i objaviti u petak, 27. siječnja, u poslijepodnevnim satima na portalu Varaždinskih vijesti.

Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness Certified Facilitator®.

IMG-696da04a48ea4491568808b01dd027e2-V.jpg

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra. Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-tak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®).

IMG-e59c8efae774dfc0106938dc5931fdc8-V.jpg

Osim tretmana, u Centru se održavaju i tečajevi, a namijenjeni su svim dobnim skupinama. Nema preduvjeta za edukacije, može ih naučiti svatko. Po završetku tečajeva postajete Praktičari Tjelesnih Procesa i možete ih prakticirati na drugima. Cilj je širenje svjesnosti i učenje kako da olakšamo tegobe koje se javljaju s tijelom. 

DAN OTVORENIH VRATA CENTRA "ANANDA"- 28.01.2023., 10-17 h, Vodovodna 3, Varaždin: odvija se radi obilježavanja godine dana od prvog Tečaja BARS tehnike u našoj organizaciji. Aktivnost će se odvijati kroz 15 minutne besplatne tretmane BARS-a koje će davati Certificirani Praktičari Barsa.

TEČAJ BARS TEHNIKE 29.01.2023., 09-17 h, Vodovodna 3, Varaždin: naučite izvoditi tehniku BARS, olakšajte stres sebi i drugima. Naučite ga primjenjivati u miru svog doma. Naučite kako na novi način kroz izazove svakodnevice. Osim certifikata, dobit ćete i priručnik od preko 50 stranica koji sadrži znanje skupljano kroz Access tijekom proteklih 30-tak godina.

Dopustite sebi bolje i lakše sa sobom i sa svijetom. Radujem se Vašem dolasku! Zajedno kreiramo ljepši svijet!

Facebook:  https://www.facebook.com/ananda.maja.segovic

mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

mob: +385992789363

Putem mail-a zatražite plan mjesečnih aktivnosti u Anandi.

Jednom mjesečno budite sudionik besplatnog Zoom-a u kojem govorimo o aktivnostima u Anandi i trenutno aktualnim temama.