CENTAR ANANDA Koliko ograničavamo promjenu?

Mr.sc. Maja Šegović, CF® | 27.11.2023. u 09:00h | Objavljeno u Sponzorirano

U svakodnevnom realnom životu, kada smatramo da nam određeno područje života "nije kako treba", onda bismo htjeli samo to "riješiti". Ne bismo htjeli da nam se mijenja nešto drugo što smatramo da funkcionira. Možda nije baš onako kako bismo mi to u idealnim uvjetima zamišljali, no ipak smo s time suglasni i držimo da nas zadovoljava.

Isto tako, kada nas nešto boli ili imamo nelagodu bilo koje vrste (psihičku ili fizičku ili emocionalnu), mi bismo samo to htjeli da nestane. I tako i biramo načine na koje to tretiramo. Djelomično, ograničeno i odvojeno od ostalog što je "kako treba".

U Access Consciousnessu® znamo da smo cjeloviti sustav i da su svi naši "slojevi" povezani i da se nesklad u jednom sustavu može odraziti na razne načine i u drugim sustavima. Također, ne mora se ispoljiti tamo gdje je točka kreacije nesklada, već može "izbiti" na površinu u nekom sustavu koji nam je inače "slab" na stres. Sad već znate prema čemu Vas vodim.

Svakoj neravnoteži treba se prići cjelovito ako se želi uistinu promjena, povratak u harmoniju bića i tijela i stvarni napredak u kvaliteti življenja. Ovdje bih napomenula da sam potpuno suglasna da za neki zdravstveni problem treba liječenje standardnim postupkom.

Ovo o čemu govorim, nadogradnja je cijelog nastojanja da ponovno budemo dobro. Čak i još bolje nego što smo bili prije nego nam se nešto dogodilo što nas "izbacilo" iz ravnoteže zdravlja. Ovo je točka u kojoj idemo dalje od toga da samo uzimamo lijek. Ovdje se pitamo što me je dovelo do ove situacije? I alatima i tehnikama Accessa®, pristupamo tim stvarima. To daje mogućnost da to što je "ispod" svega, i jednom zauvijek otpustite iz svog sustava. A koju će to promjenu donijeti, to ne znamo.

ananda_29092023_07.jpg

Znamo da će sigurno promjena donijeti olakšanje za Vas i da će se harmonija početi vraćati u Vaš život. Često nismo spremni na to. Često bismo zadržali ono što jest, jer se bojimo onoga što bi moglo doći ako bismo to izgubili. Zato radije izabiremo potiskivati svijest o tome što je uzrok svega. I tada promjena izostaje. I tada često proglašavamo tehniku ili alat nedostatnim i nedjelotvornim. A, zapravo, mi odbijamo promjenu.

Isto tako, nemojmo zaboraviti da smo svi povezani. I s onima koji su nam dragi i najbliži, i s onima koje manje volimo i s onima koje ne volimo i s prirodom i sa svime. Tako i sve i svatko može utjecati na to kako se mi osjećamo u sebi i sa sobom. Osobito one osobe sa kojima provodimo više vremena.

Često se ukazuje potreba da i svoju okolinu uključujemo u proces harmonizacije. Naravno da neke osobe ne možemo uključiti iz raznih razloga, no često se pokaže da se bitne osobe ipak uključuju u proces i to pospješuje brzinu i cjelovitost postupaka koje primjenjujemo. Isto tako, neki od Vas biraju samo povratak u ravnotežu, a neki biraju i naučiti tehnike, alate, tjelesne procese i ostalo, čime će to i održavati dalje. Ovi potonji budu i primjer okolini, osobito svojoj djeci, svojom promjenom ponašanja i razmišljanja. Na taj način polako i ustrajno doprinosite i promjeni društva u cjelini.

Uvijek se, u svemu što biramo u životu, vratimo na to zašto smo uopće krenuli? Da nam bude bolje. Koliko bolje? Koliko lakše? Koliko ljepše? To je pitanje svakome od Vas. Život je jedan. Neka bude najbolji što može biti. Vi birate!

Mr.sc. Maja Šegović, CF®
Ananda, centar za unapređenje kvalitete života

Centar "Ananda"

Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness® Certified Facilitator®.

ananda_29092023_02.jpg

- U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica Centra.

ananda_centar_24112023.jpg

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-ak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®). U Centru se redovito održavaju i edukativni tečajevi za one koji sami žele naučiti izvoditi navedene tehnike.

centar_ananda_varazdin_14072023__3_.jpg

Radionice i edukacije

27.11.-01.12. u 20 h "Energy Pull 2 - 5 dana za promjenu"- 2. ciklus - i svaki je drugačiji, svaki prilagođen trenutku koji jest upravo sada. Jer život je SAD.

ananda_centar_09112023_2.jpg

TRIAS NOVCA: 16., 23. i 30.11., četvrtkom u 18-19,30 h "Novac - Naše priče o novcu i kako ga kreirati?"- pričamo o Vašim situacijama s novcem, osvještavamo blokade, alatima Access Consciousnessa® čistimo blokade.

ananda_centar_09112023_14.jpg

Svaki od ovih paketa je po cijeni od 40 Eura, audio-snimke uključene.

ON LINE RADIONICE:

26.11. 17-20 h BEING YOU Zoom radionica

ananda_centar_09112023_13.jpg

03.12. 17-20 h NOVAC I BUSINESS Zoom radionica

Ove Zoom radionice uključuju priručnike i audio snimke. Cijena radionice je 80 Eura.

Sve informacije možete doznati na stranici Centra Ananda ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi koji žele iskusiti učinak Accessa® na sebi mogu se naručiti na tretman ili facilitaciju na broj: 099/278-9363.

mob: +385992789363
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Facebook: anandavarazdin ili Maja Segovic CF
Instagram: @anandavarazdin ili @Maja_Segovic
Youtube: @anandavarazdin ili @majasegovic9985
Web: anandacentar.site

ananda_20102023_5.jpg

ananda_27102023_5.jpg

ananda_centar_09112023_7.jpg

ananda_centar_09112023_8.jpg

ananda_centar_09112023_9.jpg