CENTAR ANANDA Dan otvorenih vrata i tečaj Access Bars; naučite živjeti bez stresa

VV | 21.1.2023. u 14:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Želite li doznati više o kakvim je tretmanima riječ, dođite na Dan otvorenih vrata Centra "Ananda" koji se održava u subotu, 28. siječnja od 10 do 17 sati.

Centar za unapređenje kvalitete života "Ananda" čitateljima Varaždinskih vijesti poklanja jedan tretman BARS u trajanju od jednog sata, u vrijednosti od 414 kn tj. 55 Eura. Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka.

Sve što je potrebno napraviti je lajkati FB stranicu Varaždinskih vijesti i Centra "Ananda", javiti se u komentare da želite besplatni tretman Bars u Centru "Ananda", a sretnog dobitnika izabrat ćemo slučajnim odabirom i objaviti u srijedu, 25. siječnja, u poslijepodnevnim satima na portalu Varaždinskih vijesti.

Želite li doznati više o kakvim je tretmanima riječ, dođite na Dan otvorenih vrata Centra "Ananda" koji se održava u subotu, 28. siječnja od 10 do 17 sati. Događaj se održava na adresi Centra u Varaždinu, Vodovodna 3. Slijedećeg dana, u nedjelju, 29. siječnja, održava se tečaj Access Bars, od 9 do 17 sati. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness Certified Facilitator®.

IMG-696da04a48ea4491568808b01dd027e2-V.jpg

- Današnji ritam života čovjeku postavlja brojne zahtjeve, bez obzira kojoj dobnoj skupini pripada i čime se bavi. Imati pravu informaciju u pravom trenutku danas je imperativ. Znati što sve postoji, što možeš upotrijebiti da riješiš neki problem i gdje se možeš obratiti postaje bogatstvo. U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica i vlasnika Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-tak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®).

IMG-c45ff51fe93f59c39c7b5d2d6d3ddaff-V.jpg

- Kao jedan od 500-tinjak Certificiranih Facilitatora u 179 zemalja svijeta educirana sam provoditi takvu vrstu tretmana. Svrha je olakšati pritisak stresa na tijelo, psihu i emocije i olakšavanje povezanih tegoba. Osim što se osoba harmonizira, uči i novi način pristupa svakodnevici i reagiranju na stres. Tako se promjena postiže na više nivoa i to opsegom i ritmom koji određuje klijent. Cilj učinka svih ovih aktivnosti su lakoća i mir - opisuje tretmane dodajući da pojedini klijenti tijekom tretmana osjete potrebu da se i sami educiraju u provođenju tih tjelesnih procesa i/ili verbalnih i ostalih alata Accessa.

IMG-5852a42e288562d89c336dd83ec37715-V.jpg

- Kad osjete učinak na sebi, požele naučiti tretmane kako bi ih mogli koristiti na sebi i drugima. Neki ih opet odluče uvrstiti u ponudu neke djelatnosti kojom se bave, te se odluče na edukaciju. Bez obzira da li ste bili na tretmanima ili ste završili koji od tečajeva, dalje se o Vama brinemo i pratimo Vas trajnim edukacijama u našoj organizaciji. One su brojne, većinom preko Zoom-platforme, tako da ih možete imati iz ugodne atmosfere vlastitog doma. Zapravo, više nikada niste sami i od kada se odlučite na usluge koje nudi Access Consciousness®, uvijek se imate kome obratiti - poručuje Maja Šegović.

Dok se individualizirani tretmani provode u prostorima Centra, u Radićevoj 30 i Vodovodnoj 3, u Varaždini, tretmani verbalnih facilitacija i Life Coachinga mogu se odvijati i putem video-poziva. Tako je olakšana pristupačnost i riješavanje situacija u trenutku kada je to klijentima potrebno.

IMG-e59c8efae774dfc0106938dc5931fdc8-V.jpg

I tretmani i tečajevi namijenjeni su svim dobnim skupinama. Nema preduvjeta za edukacije, može ih naučiti svatko. Po završetku tečajeva postajete Praktičari Tjelesnih Procesa i možete ih prakticirati na drugima. Cilj je širenje svjesnosti i učenje kako da olakšamo tegobe koje se javljaju s tijelom. Stoga su svi tečajevi besplatni za djecu do 15 godina uz roditelja, i u pola cijene su za djecu od 16-18 godina. Svakoga mjeseca u Anandi se održavaju Razmjene procesa praktičara. Svi koji su usavršili neki tečaj Accessa imaju priliku doći, besplatno razmijeniti procese s ostalima, družiti se, razmijenjivati iskustva, saznati novosti u Accessu, što ima još...?! Postajete dio ekipe onoliko koliko to Vama odgovara.

DAN OTVORENIH VRATA CENTRA "ANANDA"- 28.01.2023., 10-17 h, Vodovodna 3, Varaždin: odvija se radi obilježavanja godine dana od prvog Tečaja BARS tehnike u našoj organizaciji. Aktivnost će se odvijati kroz 15 minutne besplatne tretmane BARS-a koje će davati Certificirani Praktičari Barsa.

Tom prilikom možete postaviti pitanja vezano za sve naše djelatnosti. Možete dovesti svoje "velike" i "male" koji su voljni dobiti tretman ili žele doći i upoznati nas i vidjeti gdje se sve ovo odvija. Svi ste dobrodošli i radujemo se Vašem dolasku!

TEČAJ BARS TEHNIKE 29.01.2023., 09-17 h, Vodovodna 3, Varaždin: naučite izvoditi tehniku BARS, olakšajte stres sebi i drugima. Naučite ga primjenjivati u miru svog doma. Naučite kako na novi način kroz izazove svakodnevice. Osim certifikata, dobit ćete i priručnik od preko 50 stranica koji sadrži znanje skupljano kroz Access tijekom proteklih 30-tak godina.

Dopustite sebi bolje i lakše sa sobom i sa svijetom. Radujem se Vašem dolasku! Zajedno kreiramo ljepši svijet!

Facebook:  https://www.facebook.com/ananda.maja.segovic

mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

mob: +385992789363

Putem mail-a zatražite plan mjesečnih aktivnosti u Anandi.

Jednom mjesečno budite sudionik besplatnog Zoom-a u kojem govorimo o aktivnostima u Anandi i trenutno aktualnim temama. 

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci