CENTAR ANANDA Dan otvorenih vrata i tečaj Access Bars; naučite živjeti bez stresa

VV | 21.1.2023. u 14:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Želite li doznati više o kakvim je tretmanima riječ, dođite na Dan otvorenih vrata Centra "Ananda" koji se održava u subotu, 28. siječnja od 10 do 17 sati.

Centar za unapređenje kvalitete života "Ananda" čitateljima Varaždinskih vijesti poklanja jedan tretman BARS u trajanju od jednog sata, u vrijednosti od 414 kn tj. 55 Eura. Djelatnost Centra "Ananda" temelji se na tehnikama i alatima Access Consciousnessa® kojima je svrha ukloniti stres i unaprijediti kvalitetu svakodnevnog života modernog čovjeka.

Sve što je potrebno napraviti je lajkati FB stranicu Varaždinskih vijesti i Centra "Ananda", javiti se u komentare da želite besplatni tretman Bars u Centru "Ananda", a sretnog dobitnika izabrat ćemo slučajnim odabirom i objaviti u srijedu, 25. siječnja, u poslijepodnevnim satima na portalu Varaždinskih vijesti.

Želite li doznati više o kakvim je tretmanima riječ, dođite na Dan otvorenih vrata Centra "Ananda" koji se održava u subotu, 28. siječnja od 10 do 17 sati. Događaj se održava na adresi Centra u Varaždinu, Vodovodna 3. Slijedećeg dana, u nedjelju, 29. siječnja, održava se tečaj Access Bars, od 9 do 17 sati. Centar je pokrenula mr.sc. Maja Šegović, Access Consciousness Certified Facilitator®.

IMG-696da04a48ea4491568808b01dd027e2-V.jpg

- Današnji ritam života čovjeku postavlja brojne zahtjeve, bez obzira kojoj dobnoj skupini pripada i čime se bavi. Imati pravu informaciju u pravom trenutku danas je imperativ. Znati što sve postoji, što možeš upotrijebiti da riješiš neki problem i gdje se možeš obratiti postaje bogatstvo. U Centru "Ananda" možete se naručiti na tretman i doći na uvodni razgovor tijekom kojeg dogovaramo "personalizirani" tretman - pojašnjava voditeljica i vlasnika Centra.

Posjetiteljima "Anande" na raspolaganju je 60-tak tjelesnih tretmana kao i verbalne facilitacije (tretmani razgovorom po principu Accessa®).

IMG-c45ff51fe93f59c39c7b5d2d6d3ddaff-V.jpg

- Kao jedan od 500-tinjak Certificiranih Facilitatora u 179 zemalja svijeta educirana sam provoditi takvu vrstu tretmana. Svrha je olakšati pritisak stresa na tijelo, psihu i emocije i olakšavanje povezanih tegoba. Osim što se osoba harmonizira, uči i novi način pristupa svakodnevici i reagiranju na stres. Tako se promjena postiže na više nivoa i to opsegom i ritmom koji određuje klijent. Cilj učinka svih ovih aktivnosti su lakoća i mir - opisuje tretmane dodajući da pojedini klijenti tijekom tretmana osjete potrebu da se i sami educiraju u provođenju tih tjelesnih procesa i/ili verbalnih i ostalih alata Accessa.

IMG-5852a42e288562d89c336dd83ec37715-V.jpg

- Kad osjete učinak na sebi, požele naučiti tretmane kako bi ih mogli koristiti na sebi i drugima. Neki ih opet odluče uvrstiti u ponudu neke djelatnosti kojom se bave, te se odluče na edukaciju. Bez obzira da li ste bili na tretmanima ili ste završili koji od tečajeva, dalje se o Vama brinemo i pratimo Vas trajnim edukacijama u našoj organizaciji. One su brojne, većinom preko Zoom-platforme, tako da ih možete imati iz ugodne atmosfere vlastitog doma. Zapravo, više nikada niste sami i od kada se odlučite na usluge koje nudi Access Consciousness®, uvijek se imate kome obratiti - poručuje Maja Šegović.

Dok se individualizirani tretmani provode u prostorima Centra, u Radićevoj 30 i Vodovodnoj 3, u Varaždini, tretmani verbalnih facilitacija i Life Coachinga mogu se odvijati i putem video-poziva. Tako je olakšana pristupačnost i riješavanje situacija u trenutku kada je to klijentima potrebno.

IMG-e59c8efae774dfc0106938dc5931fdc8-V.jpg

I tretmani i tečajevi namijenjeni su svim dobnim skupinama. Nema preduvjeta za edukacije, može ih naučiti svatko. Po završetku tečajeva postajete Praktičari Tjelesnih Procesa i možete ih prakticirati na drugima. Cilj je širenje svjesnosti i učenje kako da olakšamo tegobe koje se javljaju s tijelom. Stoga su svi tečajevi besplatni za djecu do 15 godina uz roditelja, i u pola cijene su za djecu od 16-18 godina. Svakoga mjeseca u Anandi se održavaju Razmjene procesa praktičara. Svi koji su usavršili neki tečaj Accessa imaju priliku doći, besplatno razmijeniti procese s ostalima, družiti se, razmijenjivati iskustva, saznati novosti u Accessu, što ima još...?! Postajete dio ekipe onoliko koliko to Vama odgovara.

DAN OTVORENIH VRATA CENTRA "ANANDA"- 28.01.2023., 10-17 h, Vodovodna 3, Varaždin: odvija se radi obilježavanja godine dana od prvog Tečaja BARS tehnike u našoj organizaciji. Aktivnost će se odvijati kroz 15 minutne besplatne tretmane BARS-a koje će davati Certificirani Praktičari Barsa.

Tom prilikom možete postaviti pitanja vezano za sve naše djelatnosti. Možete dovesti svoje "velike" i "male" koji su voljni dobiti tretman ili žele doći i upoznati nas i vidjeti gdje se sve ovo odvija. Svi ste dobrodošli i radujemo se Vašem dolasku!

TEČAJ BARS TEHNIKE 29.01.2023., 09-17 h, Vodovodna 3, Varaždin: naučite izvoditi tehniku BARS, olakšajte stres sebi i drugima. Naučite ga primjenjivati u miru svog doma. Naučite kako na novi način kroz izazove svakodnevice. Osim certifikata, dobit ćete i priručnik od preko 50 stranica koji sadrži znanje skupljano kroz Access tijekom proteklih 30-tak godina.

Dopustite sebi bolje i lakše sa sobom i sa svijetom. Radujem se Vašem dolasku! Zajedno kreiramo ljepši svijet!

Facebook:  https://www.facebook.com/ananda.maja.segovic

mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

mob: +385992789363

Putem mail-a zatražite plan mjesečnih aktivnosti u Anandi.

Jednom mjesečno budite sudionik besplatnog Zoom-a u kojem govorimo o aktivnostima u Anandi i trenutno aktualnim temama.