Auto centar Kos najbolji Mazdin koncesionar u Hrvatskoj na području kvalitete za 2021. godinu

VV | 25.1.2022. u 18:27h | Objavljeno u Sponzorirano

Auto centar Kos (Cehovska 18) prošlog tjedna primio je vrijedno nacionalno priznanje, nagradu za najboljeg Mazdinog koncesionara u Hrvatskoj na području kvalitete za 2021. godinu.

- Izuzetno prestižna nagrada na koju smo ponosni s obzirom na Mazdin perfekcionizam i japansku točnost uspjeli smo zadržat maksimalnu kvalitetu usluge te su nas naše stranke u prodaji i postprodaji ocijenili sa odličnim ocjenama te preporukama. Auto centar Kos koncesionar je Mazde za područje Varaždinske i Međimurske županije od 2016. godine te također ima koncesiju za Renault, Dacia i Nissan vozila - naglasili su iz Auto centra Kosa.

S obzirom na izuzetno tešku situaciju u auto branši koja je pogodila sve proizvođaće vozila, uspjeli su zadržati kontinuitet isporuka vozila s, nažalost, nešto dužim rokom isporuke vozila.

Kos.jpg

- Zahvaljujemo našim kupcima na razumijevanju koji su izuzetno strpljivi. Na kraju sve Mazde su kupcima došle u dogovorenim rokovima. Trudimo se da naš lager vozila bude raznolik, a novi i postojeći kupci prepoznaju kvalitetu Mazde te japanski perfekcionizam koji Mazda pruža u vožnji - istaknuli su.

Mazda tim Auto centra Kos od 6 djelatnika u prodaji i postprodaji već 5 godinu zaredom sa svojom stručnošću nudi najbolje što Mazda pruža. Ulaže se u školovanje i daljni razvoj potreba kupaca i korisnika usluga.

- Ovu prestižniu nagradu smo osvojili i 2018 godine. Našim radom i ulaganjem u ljude, naš tim, nastojimo i trudimo se zadržati maksimalnu kvalitetu usluge koje kupci prepoznaju. Najviša nagrada nam su zadovolje stranke koje se u našem salonu i prostorima osječaju kao kod kuće, tu smo uvijek na raspolaganju za pomoć i pružit maksimalno što se i očekuje od Mazde - spomenuli su.

Slijedećih godinu-dvije iz Mazde stižu dosta noviteta te su izuzetno ponosni na brand Mazda. Tako će Mazda u ponudi imati modele na hibridni pogon, te jednu eksluzivu, novi model u visokoj premium klasi.

Prodajno servisni centar nalazi se u Varaždinu u Cehovskoj ulici 18, a možete ih kontaktirati telefonski na broj 042 440-000, a ponudu možete vidjeti na web stranicama www.mazda-kos.hr.

Boris_Kos.jpg

 Boris Kos: Lider od kada smo se pojavili na tržištu

Auto centar Kos d.o.o. u grupaciji tvrtke Kos transporti d.o.o. iz Varaždina posluje od 2002. godine, a od tada do danas prometnula se kao jedna od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj u svojoj branši.

- Od prvog momenta kad smo se pojavili na tržištu Varaždinske županije, i ne samo Varaždinske, već i Međimurske te Koprivničko-križevačke, pojavili smo se kao lider i brend koji je prepoznat po kvaliteti. Od samog početka smo postigli da smo bili broj jedan u Reanultu, Nissanu, a sada u Mazdi drugi puta u vrlo kratkom vremenu. Imamo kvalitetne i educirane ljude koji čekaju naše klijente s veseljem u našem auto centru. Imaju punu podršku od limarije, servisa i pranja vozila. Kada izađete iz našeg servisa, uvijek imate očišćeni i sređeni auto i nije vam neugodno se pojaviti na cesti kada odete iz našeg auto centra - rekao je Boris Kos, utemeljitelj i vlasnik te direktor Auto centra Kos.