ART BETON Betonska galanterija za novo doba!

VVM | 11.2.2024. u 10:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Svoj proizvodni program temeljimo na individualnim željama i ručnoj izradi koristeći stručno znanje i višegodišnje iskustvo na mnogobrojnim projektima kako na hrvatskom, tako i na inozemnom tržištu. U više od 30 godina postojanja postali smo lider u svojoj branši s više od 500 betonskih proizvoda

Tvrtka Art beton osnovana je 1991. godine te je dugogodišnje prisutna na tržištu diljem Europe. Prepoznatljiva je po jedinstvenim, kvalitetnim i dugovječnim proizvodima od betona.

Proizvodni program temelji se na individualnim željama i ručnoj izradi. Želja nam je da Vam kroz asortiman proizvoda približimo jedan dio prošlih vremena. Stoga Vam nudimo širok program dobrih ideja za Vaš dom i uređenje okoliša. Osim na dizajn i estetsku vrijednost, posebna je pažnja posvećena kvaliteti materijala.

Proizvodni asortiman sastoji se od:

1. Balustrada (ograde za balkone, terase) za eksterijer i interijer. Zbog estetske vrijednosti prisutne su u graditeljstvu niz stoljeća.

2. Stupovi s bazama i kapitelima za različite funkcionalne i dekorativne namjene.

3. Stupovi za ograde različitih dimenzija i visina, poklopci parapeta, parapeti, kape za stupove i kugle.

4. Montažne pune ograde visine od 1,5 do 2,15 metara. Jednostavna i brza montaža dostupna je u jednostranoj ili dvostranoj imitaciji kamena.

5. Old stone blokovi za jednostavno zidanje ili oblaganje površina.

6. Timer program (podne ploče u imitaciji drva dostopne u više nijansi i oblika).

7. Postolja, klupe, stolovi, kompostare i visoki vrtovi.

8. Vanjski zdenci i vodoskokci.

9. Vaze i žardinjere.

10. Statue i figure.

Za proljetno-ljetni period nudimo 20 % rabata na:

Vaze i žardinjere, zdence i kipove (dostupne nijanse su sivi beton, bijeli cement, antracit, obojano u bijelo ili blago žuto) - na akcijskoj prodaji s rabatom od 20%.

Posjetite nas!

Na adresi Zagrebačka ulica 332, Varaždin ili kontaktirajte putem emaila ili telefona: Tel: 00385 42 241 473, E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve referentne proizvode možete pronaći na web stranici www.balustrade-artbeton.hr.