Štromar: Bitan dio programa HNS-a sad je dio programa Vlade za naredne četiri godine

MGA/VV | 23.7.2020. u 19:30h | Objavljeno u Aktualno

Nakon sjednice Sabora, održane u četvrtak 23. srpnja, HNS je poslao priopćenje u kojemu ističu da podržavaju Vladu "na temelju programa koji je predstavljen u Saboru i u kojem su njihovi projekti".

- Bitan dio programa koji je HNS radio s građanima sad je dio programa Vlade za naredne četiri. Od stambenog zbrinjavanja mladih, dostupnijih vrtića, reforme obrazovanja pa do digitalizacije, transparentnosti, ukidanja nameta i smanjenja poreza s ciljem da se povećaju plaće radnicima, kao i ulaganja u infrastrukturu, glavni su razlozi naše podrške, te dok god se budu ti projekti realizirali i provodile reforme HNS će davati podršku - poručio je predsjednik HNS-a Predrag Štromar i dodao da će HNS i dalje biti prevaga u stvaranju boljeg i pravednijeg društva.

Ističe kako će Vlada imati podršku dok god se provode reforme i realiziraju projekti koji doprinose stabilnosti i razvoju. Naglasio je da će HNS i dalje biti jamac otvorene i tolerantne Hrvatske, koja će štititi stečena prava manjina, žena i svih drugih ranjivih skupina od ekstremne desnice koja bi ukidala sva prava i vratila nas u Srednji vijek. Nastavak reforme obrazovanja, transparentnija i digitalizirana javna uprava, stambeno zbrinjavanje mladih te svi oni projekti koje smo započeli prije tri godine i dalje će nam biti u fokusu te ćemo aktivno sudjelovati i dati svoj doprinos provođenju reformi koje su prijeko potrebne da bi ova zemlja išla prema naprijed.

Označeno u