HNS Čačiću: Maske su pale, ne obmanjujte hrvatsku javnost i primite se posla

Varaždinske vijesti | 2.11.2017. u 13:56h | Objavljeno u Aktualno

- Učestali napadi predsjednika Narodne stranke - Reformisti Radimira Čačića na račun Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati samo pokazuju da u njegovom slučaju vrijedi stara poslovica „svatko se češe tamo gdje ga svrbi“ - poručuju to iz HNS-a.

Ističu kako njegova izjava da se suradnja HDZ-a i HNS-a nikada ne bi dogodila pod njegovim vodstvom još jednom dokazuje svu dozu bahatosti, bezobrazluka, prepotencije i laži, kakva u hrvatskoj politici nije viđena, sve do Radimira Čačića, koji je uvijek želio biti premijer, no nikada mu to nije pošlo za rukom.

- Ne znamo je li Čačić obolio od amnezije ili gluposti, no podsjećamo ga da je njegova stranka, čiji je on predsjednik, u koaliciji s istim tim HDZ-om. A ako odemo još dalje u prošlost, koju Čačić želi žarko zaboraviti, podsjećamo ga da je upravo on bio taj koji je želio uvesti HNS u Vladu tadašnjeg premijera Ive Sanadera, no stranka mu to tada nije dopustila, a da ne spominjemo njegovo kampiranje ispred vrata bivše premijerke Jadranke Kosor. Ima još jedna stara poslovica koja priliči gospodinu Čačiću, a koja kaže “tko laže, taj i krade“, što predsjednik Reformista čini ucjenom i političkom korupcijom HNS-ovih vijećnika, a to je ništa drugo nego čisto kokošarenje - napominju.

Na kraju dodaju da, moraju razočarati gospodina Čačića, jer iako on tvrdi suprotno, HNS jest sljedbenik politike utemeljiteljice i doživotne počasne predsjednice HNS-a Savke Dabčević Kučar, od osnutka stranke, pa sve do danas, dakle punih i ponosnih 27 godina.

- Uvijek, a posebice u teškim trenucima, vraćamo se na njezine riječi koje su jasno trasirale naš politički put. „Članice i članovi HNS-a ne pitaju što Hrvatska može učiniti za njih, nego što oni mogu učiniti za Hrvatsku, ovdje i sada!“. Zbog toga je HNS i odlučio ući u Vladu s HDZ-om i tako pomoći Hrvatskoj ovdje i sada, kroz reformu obrazovanja i izlaskom iz ideoloških rovova, za razliku od Reformista i njihovog vodstva, koji uvijek i isključivo rade sve samo za pribavljanje svoje osobne koristi. Maske su pale gospodine Čačiću, ne obmanjujte hrvatsku javnost i primite se posla - poručuju iz HNS-a.

Označeno u