Denis Mladenović Foto: VV arhiva

Varaždinski gradski vijećnik Denis Mladenović najavio izlazak iz politike: Hvala i doviđenja

Varaždinske vijesti | 25.4.2020. u 12:37h | Objavljeno u Aktualno

Denis Mladenović, nezavisni vijećnik varaždinskog Gradskog vijeća, sinoć je na svom Facebook profilu objavio da se miče iz politike.

- Teška vremena nose i teške odluke. Osobno, ovih dana u miru donio sam jednu, a to je da se mičem iz politike. Hvala i doviđenja - napisao je Mladenović.

Odgovarajući na jedan od komentara o varaždinskoj politici, Mladenović je napisao:

- Nemam motiva i želje participirati na bilo koji način u toj kaljuži. Preskupa škola ali veliko iskustvo za dalje. I najbitnije, potvrda samom sebi da odijelo ne čini čovjeka - odgovorio je Mladenović.

Mladenović nam je potvrdio da izlazi iz Gradskog vijeća, a pitali smo ga je li se na ovaj korak odlučio iz nekog posebnog razloga.

- Ne, jednostavno sam si drugačije posložio prioritete, i ne vidim tu više nikakav motiv ni želju, pogotovo ne u ovakvom čušpajzu, na ovaj način na koji se trenutno radi. Jednostavno, bolje se odmaknuti i raditi svoje, posvetiti se više obitelji. Dao sam svoje što sam mislio - rekao je.

- Niti djelujemo na način na koji sam mislio da ćemo djelovati, niti mogu utjecati na bilo što, više nemam ni entuzijazma. Ionako nemam s kim, a sam ne želim dalje - dodao je Mladenović.

Dodao je kako ta odluka nije došla preko noći.

- Dugo sam o tome razmišljao, a u ovoj situaciji sam se možda malo više posvetio sebi, shvatio sam što želim dalje, da se više posvetim sportu, poslu i obitelji, a ovo... možda jednog dana, ali teško - zaključio je.

Podsjetimo, Denis Mladenović je u Gradsko vijeće ušao s Nezavisne liste Ivana Čehoka, no prošle je godine, nakon neslaganja oko nagodbe Grada i T&H Investa, obavijestio javnost da će ubuduće djelovati kao nezavisni vijećnik.

>> Nervoza u vijećnici: I Mladenović glasao da se točka nagodbe skine s dnevnog reda

>> Mladenović: Postavljen mi je ultimatum, nastavljam kao nezavisni vijećnik

>> Denis Mladenović više nije stručni suradnik u varaždinskoj Zajednici sportskih udruga

>> Mladenović, nakon što je razrješen iz UV JU Gradski bazeni: J... ću vam svima m...!

Označeno u