Mladenović, nakon što je razrješen iz UV JU Gradski bazeni: J... ću vam svima m...!

MGA/VV/ikr | 24.9.2019. u 20:40h | Objavljeno u Aktualno

Ponovno je došlo do dizanja tenzija na varaždinskom Gradskom vijeću, i to kao nikada do sada.

Nakon, blago rečeno, nesuglasica na ljetnoj sjednici Gradskog vijeća kada se trebalo odlučivati o nagodbi između Grada Varaždina i T&H Investa - koju Mladenović, na opće izmenađenje, nije podržao -  pri kraju današnje sjednice Gradskog vijeća opet je zaiskrilo, i to nakon što je većina vijećnika pod posljednjom točkom dnevnog reda dignula ruke da Mladenović više ne bude član Upravnog vijeća Javne ustanove Gradski bazeni Varaždin.

Ova odluka, nakon objašnjenja gradonačelnika i polemike s SDP-ovim vijećnicima, prošla je tankom većinom. Od 18 u tom trenutku nazočnih vijećnika (Puja i Laljek su izašli), protiv njegovog razrješenje bili su i SDP-ovi Marković, Bosilj, Ister, Križan te Marsenić, suzdržani su bili Mladenović, Habijan i Strahonja, a za razrješenje bili su Čehokovi Dreven, Kuserbanj, Cepanec, Lešina, Dušak, Gotal, Šumiga, Puškadija i Prstec, a njima se pridružio i HDZ-ovac Robert Gotić, koji je jedva digao ruku za razrješenje.

Untitled-2.jpg

Untitled-3.jpg

Untitled-4.jpg

To nije dobro sjelo gradskom vijećniku, koji je nedavno dobio otkaz u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina pa je kolegama vijećnicima poslao, čini se, tešku psovku.

- J... ću vam svima m...!, poručio je, tvrdi gradonačelnik i vijećnici, koji su bili bliže njemu.

Što je točno rekao i što je pod time mislio, pitali smo Mladenovića.

- Nikome se nisam posebno obraćao, niti prijetio bilo kome, ono što sam rekao, rekao sam sebi u bradu - kaže Mladenović.

Označeno u
Video sadržaj