Gospodarska škola Varaždin provodi besplatne prekvalifikacije za zanimanja kuhar i slastičar Foto: Gospodarska škola Varaždin

Gospodarska škola Varaždin provodi besplatne prekvalifikacije za zanimanja kuhar i slastičar

Varaždinske vijesti | 29.11.2018. u 19:50h | Objavljeno u Društvo

Gospodarska škola Varaždin provodi projekt "Prekvalifikacijom do posla" u sklopu kojeg poziva sve dugotrajno nezaposlene osobe starije od 34 godine za završenom srednjom školom da se prijave za prekvalifikaciju u zanimanje kuhar ili zanimanje slastičar.

Edukacija je za sve polaznike potpuno besplatna, a prekvalifikacijom polaznik stječe srednju stručnu spremu za zanimanje kuhar ili za zanimanje slastičar i nova znanja i vještine koja će mu omogućiti veću konkurentnost na tržištu rada i mogućnost zaposlenja.

Edukacija će se održavati u Gospodarskoj školi Varaždin, Božene Plazzeriano 4.

Prijave i upisi su u tijeku, a zainteresirani polaznici mogu se prijaviti i upisati osobnim dolaskom u Gospodarskoj školi Varaždin. Za sve dodatne informacije i dokumentaciju vezanu uz upis, polaznici se mogu javiti na slijedeće kontakte: 042 492 286, 042 492 280, 095 420 0203 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..