Derma d.d. iz Varaždina uspješno provela projekt uvođenja informacijsko-komunikacijske tehnologije

Napisao/la: Sponzorirani članak -
Derma d.d. iz Varaždina uspješno provela projekt uvođenja informacijsko-komunikacijske tehnologije Foto: Derma

Poduzeće Derma d.d. iz Varaždina uspješno je provelo projekt uvođenja informacijsko-komunikacijske tehnologije ukupne vrijednosti 1.083.676,25 HRK uz bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Poduzeću Dermu d.d. iz Varaždina tokom rujna 2019. godine odobrena su bespovratna sredstva za projekt “Povećanje konkurentnosti društva DERMA uvođenjem IKT-a” u sklopu poziva “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“. U sklopu navedenog poziva iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, za projekt ukupne vrijednosti 1.083.676,25 HRK odobreno je ukupno 559.611,65 HRK bespovratnih sredstava.

Provedba projekta započela je u siječnju 2019. godine, a završava u srpnju 2020. godine implementacijom informacijsko-komunikacijskih rješenja u proizvodni proces. Projektom je obuhvaćena nabavka softvera i hardvera za programiranje automatiziranih strojeva, nabavka softvera i hardvera za grafičku pripremu tiska te nabavka servera i prateće programske podrške. Nabavka navedenih informacijsko-komunikacijskih rješenja utjecala je na optimiziranje poslovnih procesa s obzirom da su se smanjili troškovi poslovanja, povećala učinkovitost, produktivnost i efikasnost zaposlenika te u konačnici povećala konkurentnost poduzeća.

Isto tako realizacija projekta utjecala je na povećanje obujma poslovanja, te posljedično na rast prihoda od prodaje, zaposlenosti te dobiti poduzeća.

Projekt je uspješno pripremljen i proveden zahvaljujući dobroj suradnji vlasnika koji najbolje poznaju postojeće stanje i buduće potrebe poduzeća te vanjskih suradnika odnosno consulting tima širokog spektra znanja i relevantnog iskustva.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća DERMA d.d.Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća DERMA d.d.

Europska unija„Zajedno do fondova EU“

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

EU_fondovi_4.jpgEU_fondovi_3.jpgEU_fondovi_2.jpgEU_fondovi_1.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.