Zasadili mali bor u Horvatskom: Božićna i Novogodišnja čestitka

| 24.12.2023. u 16:25h | Objavljeno u Našim krajem

- Jučer smo zasadili jedan mali bor na dječjem igralištu Horvatsko kojega su okitili mještani na način da je svatko donio po jednu kuglicu i tako je taj bor postao simbol Božićnog zajedništva - javili su iz mjesnog odbora Horvatsko.

- Hvala svim našim dragim sugrađanima Grada Ivanca i prijateljima iz cijele Varaždinske županije koji su svojim radom, odricanjem pa i samo podrškom pridonijeli tome da 2023. godina ostane zapisana kao godina u kojoj je izgrađeno autobusno stajalište, dječje igralište, sportski teren sa pomoćnim kontejnerom, uprizorena vuzelnica, skuhan Ivanečki kotlić i ono najvažnije izgrađena prva etapa nogostupa Horvatsko - istaknuli su.

- Bor koji smo sada zasadili je mali, ali će on kroz neko vrijeme izrasti u veliko i prekrasno drvo... Ispred mjesnog odbora Horvatsko i svih mještana naselja Horvatsko želimo svima Vama žiteljima naše Varaždinske županije i našeg Grada Ivanca da i mi kao društvo isto tako kroz 2024. godinu rastemo, napredujemo i prosperiramo, a svakome od Vas individualno želimo, prije svega, puno dobrog zdravlja! Još jednom, veliko hvala svima na podršci u 2023. godini, blagoslovljen Božić i sretna Nova godina, od srca Vam želi Vaše HoRVATSKO! - zaključili su.

Označeno u