Započelo asfaltiranje nerazvrstanih cesta na području grada Ivanca Foto: Grad Ivanec

Započelo asfaltiranje nerazvrstanih cesta na području grada Ivanca

VV | 15.7.2020. u 18:33h | Objavljeno u Našim krajem

Asfaltiranjem produžetka Vrtne ulice u Ivancu ovih dana nastavljeni su radovi na asfaltiranju nerazvrstanih cesta na području grada Ivanca u 2020. godini.

Asfaltni sloj u Vrtnoj ulici (produžetak odvojka i spoj s ulicom Jezerski put) te odvojak u Rajterovoj ulici (prema Frankopanskoj ulici) položen je na 300 metara nerazvrstane ceste, a vrijednost radova iznosi gotovo 200.000 kuna.

Tijekom srpnja i kolovoza slijede radovi na asfaltiranju odvojka u ulici Rudolfa Rajtera u Ivancu (prema vodospremi Pilana I). Asfaltirat će se i odvojak ulice P. Preradovića, odvojak nerazvrstane ceste u Stažnjevcu, nogostup u Jerovcu, odvojak nerazvrstane ceste u Gečkovcu (prema društvenom domu) te nogostup u Prigorcu.

Podsjetimo, kroz planirani petogodišnji program modernizacije nerazvrstanih cesta ove će se godine asfaltirati ukupno 5,5 kilometara nerazvrstanih cesta (ulica, odvojaka) na cijelom gradskom području procijenjene vrijednosti svih radova je oko 3,1 milijuna kuna.

Konkretno, Programom za 2020. obuhvaćena je modernizacija prometnica u Ivancu (odvojak Ulice P. Preradovića prema Bistrici, produžetak Vrtne ulice i odvojak prema vodospremi Pilana 1 u Ulici R. Rajtera) te odvojaka nerazvrstanih cesta u naseljima Jerovec, Kaniža, Osečka, Lovrečan, Bedenec, Seljanec, Gečkovec, Margečan, Prigorec), uključujući i poslove nadzora nad gradnjom.

Nakon provedenog postupka javne nabave kao najpovoljniji ponuditelj odabran je PZC Varaždin d.d.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci