Vinički načelnik organizirao prijem za nove akademske građane, uspješne učenike i poljoprivrednike Foto: Općina Vinica

Vinički načelnik organizirao prijem za nove akademske građane, uspješne učenike i poljoprivrednike

Varaždinske vijesti | 18.10.2022. u 17:15h | Objavljeno u Našim krajem

Načelnik općine Vinica, dr.sc. Branimir Štimec, prof. u utorak je priredio prijem za nove akademske građane po završetku obrazovanja, nagrađivane učenike i poljoprivrednike.

- Temeljem odluke o uvjetima i kriterijima pružanja novčane nagrade akademskim građanima Općine Vinica nakon završetka studija, koju je donijelo Općinsko vijeće Općine Vinica, određena je jednokratna novčana nagrada za zvanja magistar, magistar inženjer, doktor, stručni specijalist struke i diplomiran - napominju iz Općine.

Novčane nagrade po završetku akademskog obrazovanja dodijeljeni su Ani Banfić, stručnoj specijalistici poslovnog upravljanja, Antoniji Ivančić, stručnoj specijalistici ekonomije, Katarini Mihalić, magistri primarnog obrazovanja.

U sklopu subvencije poljoprivrednicima isplaćena je jednokratna novčana potpora Josipu Žmegaču za sudjelovanje na 18. Bučijadi u Ivanić Gradu, gdje je sudjelovao kao jedan od dobitnika brojnih priznanja za kvalitetu bučinog ulja.

Za sudjelovanje i osvojena dva zlatna priznanja na Međunarodnom natjecanju za mlade gitariste održanom u Kastvu isplaćena je prigodna nagrada Andriji Tot, studentu prve godine Glazbene akademije u Skoplju, a nagradu je preuzela majka Karmen Tot.

vinica_prijem_18102022_2.jpg

vinica_prijem_18102022_1.jpg