VINICA Odbojkaškom klubu Vinica novi dresovi Foto: Ilustracija/Općina Vinica

VINICA Odbojkaškom klubu Vinica novi dresovi

VV | 15.2.2023. u 14:54h | Objavljeno u Našim krajem

Načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Štimec, prof. prepoznao je rad Odbojkaškog kluba Vinica koji okuplja sve veći broj djevojčica i djevojaka. Bio je na treningu odbojkaškog kluba te im tom prigodom darovao tri kompleta odbojkaških dresova dizajniranih prema knjizi standarda općine.

- Izuzetno sam zadovoljan što u Općini Vinica imamo odbojkaški klub koji okuplja posebno djevojčice sa kojima se kvalitetno radi - rekao je dr. sc. Branimir Štimec, prof.

Predsjednica kluba Katarina Boltek zahvalila je načelniku na dresovima i naglasila da se ženski sport u općini Vinica razvija prema planovima zahvaljujući treneru Romanu Peteku, profesoru kineziologije.

Prva ženska ekipa OK Vinica1 broji 12 članica te se natječe u 3. HOL SJEVER, trenutno su na 4. mjestu od ukupno 9 ekipa. Druga ženska ekipa OK Vinica2 također broji 12 članica koje se natječe u 4.HOL SJEVER, trenutno su na 5. mjestu od 12 ekipa. Najmlađu ekipu čine djevojčice, većinom iz osnovne škole Vinica. Klub okuplja preko 30 članica koje redovito treniraju i natječu se. Predsjednica poziva sve djevojčice koje bi željele trenirati odbojku da se pridruže klubu, a sve informacije o klubu mogu pronaći na Facebook stranici.