Nova usluga za mlade tvrtke – Virtualni inkubator Ivanec, predstavljanje u petak

Grad Ivanec/vv | 27.6.2023. u 12:18h | Objavljeno u Našim krajem

Poseban poziv studentima završnih godina koji planiraju pokrenuti vlastito poslovanje

Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Grad Ivanec pozivaju sve poduzetnike početnike i buduće poduzetnike na informativnu radionicu na kojoj će biti predstavljen novi Virtualni inkubator Ivanec.

Radionica će se održati u petak, 30. lipnja, u Poduzetničkom inkubatoru Ivanec, Ul. V. Nazora 6/II, s početkom u 11.00 sati.

Riječ je o novouspostavljenoj usluzi koja mladim tvrtkama pruža mogućnost da razvijaju svoje poslovanje u digitalnom smjeru i na virtualnim platformama.

Posebno se na radionicu pozivaju studenti završnih godina studija, koji planiraju pokrenuti vlastito poslovanje.

Sve povezane usluge i potpore su 100% sufinancirane od strane Grada Ivanca i to:

  • najam virtualnog prostora
  • registracija poslovne adrese
  • korištenje konferencijske dvorane za sastanke i svakodnevni rad, uz besplatni Wi-Fi i ostale pretpostavke neometanog rada
  • administrativne, poslovne, promidžbene i edukativne usluge kao potpora i najvažniji poticaj razvoju u prvim godinama

Radionica je za sve sudionike besplatna, a provodi se u okviru EU projekta BOND - namijenjenog certificiranju usluge poslovnog savjetovanja za poduzetnike, koji Poslovna zona Ivanec d.o.o provodi u razdoblju 2022. – 2023. godine.

Ova radionica dio je nacionalne kampanje „Otvorena vrata EU projekata“, koju provodi Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova u povodu 10. obljetnice ulaska Hrvatske u punopravno članstvo EU. 

Ujedno, ova aktivnost predstavlja početak kampanje za razvoj, predstavljanje i promociju Virtualnog inkubatora Ivanec koja će trajati nekoliko mjeseci.

PROGRAM RADIONICE

10:30 – 11:00 sati: Okupljanje sudionika

11:00 – 12:20 sati: Predstavljanje projekta Virtualnog inkubatora Ivanec

  • simulacija registracije i korištenja – Nikola Turčin, bacc.inf., voditelj za pripremu i provedbu EU projekata
  • izrada poslovnog plana i dokumentacija za prijavu u Inkubator – Tamara Kljunić, mag. polit., voditeljica za pripremu i provedbu EU projekata
  • potpore Grada Ivanca i Poslovne zone - podrška razvoju poslovanja stanara Virtualnog inkubatora u smjeru digitalizacije i virtualne vidljivosti – Lana Labaš, mr. sc. oec., direktorica Poslovne zone Ivanec d.o.o.

12:20 – 13:00 sati: Networking uz kavu i prigodno osvježenje

Kao dio programa Dana otvorenih vrata, u vremenu od 10.00 do 14.000 sati bit će dostupno i razgledavanje prostora Poduzetničkog inkubatora.

Svi zainteresirani se za sudjelovanje mogu prijaviti putem online obrasca, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili tel. 042/645 – 484, najkasnije do srijede, 28. lipnja. 

plakat1.jpg