U ivanečkim mjesnim odborima izvedene fasade na četiri novosagrađena društvena doma

VV | 4.6.2021. u 08:33h | Objavljeno u Našim krajem

Potkraj svibnja u završnu fazu ušli su radovi na izvedbi fasada na novosagrađenim društvenim domovima u Kaniži, Gečkovcu-Vuglovcu, Škriljevcu i Osečkoj.

Od strane izvođača Gradu Ivancu su već predani radovi na izgradnji fasade na objektu društvenog doma koji će koristiti mještani Gečkovca i Vuglovca. Radove je izveo Zidarsko-fasaderski obrt Đuras iz Margečana, a primopredaji su nazočili gradonačelnik Milorad Batinić i resorna pročelnica Irena Kresonja te nadzorni inženjer Mladen Strmečki.

Domaćini, među kojima i Vuglovčanka Marina Putar, nisu skrivali zadovoljstvo novim, prekrasnim objektom koji u predstojećem vremenu namjeravaju pretvoriti u društveno okupljalište svih generacija, a posebno sada, kada su epidemiološke mjere relaksirane.

Nove termo fasade, izvedene u toplim bojama, ovim su društvenim objektima dale potpuno novu, urbanu vizuru te su samim tim postali ukras naselja. Mještani su i više nego zadovoljni prostorima koji su već postali centar njihova društvenog života, pa najavljuju da će prozore ukrasiti cvjetnim lončanicama, a da će pokraj domova zasaditi cvjetne gredice.

Grad je izvedbu fasada na objektima u Kaniži i u Osečkoj povjerio ivanečkoj tvrtki Izolacijski sustavi Fištrek. Ugovorena vrijednost radova za objekt u Kaniži je blizu 160.000 kuna, a u Osečkoj 161.800 kuna.

Na društvenim domovima u Škriljevcu i Vuglovcu-Gečkovcu fasade je izvelo Zidarsko fasaderski obrt Đuras iz Margečana. Radovi u Škriljevcu vrijedni su 144.600 kuna, a u Vuglovcu-Gečkovcu 141.400 kuna.

Označeno u