U Beretincu uskoro sportsko igralište; Žganec: "Mjesto susreta, igre i zdravog druženja mještana" Foto: Općina Beretinec

U Beretincu uskoro sportsko igralište; Žganec: "Mjesto susreta, igre i zdravog druženja mještana"

Varaždinske vijesti | 15.4.2022. u 11:43h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Beretinec dobila je rezultate natječaja za provedbu tipa operacije 7.4. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu.

Na spomenuti natječaj prijavili su prvu fazu uređenja zone centra u Beretincu – projekt „Izgradnja i opremanje sportskog polivalentnog igrališta“. Za projekt su ishodili svu potrebnu dokumentaciju, prijava je prihvaćena i slijedi sufinanciranje LAG-a Sjeverozapad u iznosu od 291.767,08 kuna. Procijenjena vrijednost ukupne investicije iznosi 649.092,88 kuna.

beretinec_igraliste_3.jpg

– Zahvaljujemo LAG-u na maksimalnoj potpori i što prepoznaju značaj ulaganja u sportsko-društvenu infrastrukturu na našem području. Nakon zapuštene livade, spomenuto igralište će postati mjesto susreta, igre, zdravog druženja mještana svih dobnih skupina, ali i generator društvenog razvoja kroz organizaciju raznih manifestacija – poručio je načelnik općine Beretinec Nikola Žganec.

beretinec_igraliste_4.jpg

beretinec_igraliste_2.jpg

beretinec_igraliste_1.jpg

beretinec_igraliste_5.jpg

beretinec_igraliste_6.jpg