Božićna čarolija u Beletincu uz stotinu lampiona s porukama mira Foto: ilustracija / John Shedrick - Flickr

Božićna čarolija u Beletincu uz stotinu lampiona s porukama mira

I.D./Varaždinske vijesti | 16.12.2016. u 17:02h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Sveti Ilija je ove godine organizirala manifestaciju “Božićna čarolija”, koja će se održati u subotu 17. prosinca u školskom dvorištu i dvorani Osnovne škole Beletinec.

Program počinje u 16 sati Božićnim sajmom na kojem će se predstaviti udruge i odgojno-obrazovne institucije s područja općine. U 18 sati KUD Beletinec izvest će predstavu “Kak je počel rat vu mom selu”, nakon koje slijedi božićni koncert crkvenih zborova župe Sv. Ilija (zbor odraslih i zbor mladih “Put života”) te nastup dječje i odrasle sekcije KUD-a Beletinec.

Ulaz je besplatan, a za kraj programa Općina je pripremila posebnu atrakciju - nakon koncerta održat će se Noć svjetla, kada će stotinu lampiona s porukama mira, ljubavi i prijateljstva obasjati nebo.

Spomenimo također da će, u organizaciji Općine Sveti Ilija, 30. prosinca u 19 sati u Pastoralnom centru “Vilim Cecelja” u Sv. Iliji Kerekesh Teatar izvesti predstavu “Dimnjačar”, a s predstavom “Ufuraj se i pukni” Kerekeši dolaze u školsku dvoranu u Beletincu 7. siječnja u 19 sati.