Reflektori na igralištima u Gečkovcu i Viletincu priključeni na niskonaponsku mrežu Foto: Grad Lepoglava

Reflektori na igralištima u Gečkovcu i Viletincu priključeni na niskonaponsku mrežu

Varaždinske vijesti | 1.3.2018. u 18:15h | Objavljeno u Našim krajem

U skladu s ugovorom o realizaciji projekta postavljanja rasvjete na igralištima u Gečkovcu i Viletincu, ovih je dana Hrvatska elektroprivreda odradila svoj dio ugovornih obaveza i rasvjetna tijela na navedenim igralištima spojila na niskonaponsku mrežu.

Time su stvoreni uvjeti za korištenje igrališta u večernjim i noćnim satima, no s obzirom na vremenske uvjete mještani s navedenih područja još će malo pričekati kako bi ih koristili za rekreaciju i druženje. Podsjećamo, Grad Lepoglava je temeljem zahtjeva građana mjesnih odbora na čijem se području navedena igrališta nalaze, na igralištima postavio reflektore, no zbog problema koje je Hrvatska elektroprivreda imala s nabavom kablova, nije bila odmah u mogućnosti, iako je Grad Lepoglava izvršio sve svoje financijske obaveze, priključiti reflektore na niskonaponsku mrežu. Učinjeno je to ovih dana.

- Zadovoljan sam, a vjerujem da su zadovoljni i građani koji žive u naseljima na čijem smo području izgradili igrališta, a sada na njima i postavili rasvjetu, moći ta igrališta koristiti praktički 24 sata dnevno. Nastavka je to plana da u svim gradskim naseljima stvorimo uvjete za bavljenje rekreacijom i mjesta gdje će se građani okupljati i družiti. Važan je to segment u podizanju kvalitete življenja odnosno životnog standarda naših građana. Na žalost, morali smo malo pričekati da se stvore uvjeti za priključenje rasvjete na navedenim igralištima, a na što nismo mogli utjecati. Sad je i to riješeno – istaknuo je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić.

Uz igrališta u Gečkovcu i Viletincu, na niskonaponsku će se mrežu priključiti i rasvjeta postavljena na igralištu u Čretu za što se također čekalo da Hrvatska elektroprivreda nabavi potrebne kablove kako bi to, prema ugovornoj obavezi, mogla učiniti. Inače, za potrebe priključenja rasvjete na igralištima u Gečkovcu i Viletincu, rekonstruiran je dio niskonaponske mreže u navedenim naseljima.

lepoglava_-_prikljucena_struja_na_igralista_geckovec_i_viletinec_1.jpg

lepoglava_-_prikljucena_struja_na_igralista_geckovec_i_viletinec_2.jpg

lepoglava_-_prikljucena_struja_na_igralista_geckovec_i_viletinec_3.jpg

lepoglava_-_prikljucena_struja_na_igralista_geckovec_i_viletinec_4.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci