Razgovarali smo s mladim poduzetnicima: Poduzetnički inkubator Ivanec opravdao svoje postojanje! Foto: Silvija Željezić, Tihomir Jakopec i Zrinka Sever

Razgovarali smo s mladim poduzetnicima: Poduzetnički inkubator Ivanec opravdao svoje postojanje!

| 6.2.2023. u 17:00h | Objavljeno u Našim krajem

Početkom ove godine u Inkubator je ušla druga generacija “stanara”, kojima Grad nudi trogodišnje korištenje prostora sa 100 % pokrivenim troškovima hladnog pogona

Poduzetnički inkubator Ivanec oformljen je i opremljen 2019., dijelom iz gradskog proračuna, a dijelom sredstvima iz prijave Grada Ivanca na javni poziv Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova. Početkom ove godine u Inkubator je ušla druga generacija “stanara”.

- Kapaciteti prostora fizički su ograničeni na tri ureda, a time i tri poduzetnika početnika. Grad za “stanare” nudi trogodišnje korištenje prostora sa 100 % pokrivenim troškovima hladnog pogona – kaže direktorica Poslovne zone d.o.o. Ivanec Lana Labaš.

Tihomir Jakopec, LTS Montage

LTS Montage 2021. godine osnovali su braća Luka i Tihomir Jakopec. Primarna djelatnost tvrtke je instaliranje industrijske opreme i strojeva, no nude i usluge zavarivanja, kao i izrade dvorišnih te ostalih vrsta ograda. - Osim što smo mlada tvrtka po osnutku, mlada smo tvrtka i po prosječnoj dobi zaposlenika - 27 godina, kaže Tihomir Jakopec.

Silvija Željezić, SM Consulting

SM Consulting osnovan je u svibnju 2021. godine. Osnovna djelatnost obrta je savjetovanje iz područja poljoprivrede, a uža specijalnost je savjetovanje i implementacija norme kvalitete za primarnu poljoprivrednu proizvodnju GLOBALGAP. Vlasnica Silvija Željezić diplomirani je inženjer agronomije, smjera zaštite bilja koja u struci radi već 14 godina.

Zrinka Sever, Centar PSIVA

Zrinka Sever po struci je diplomirani psiholog, u edukaciji za psihoterapeuta. Unatrag dvije godine posluje s tvrtkom Centar PSIVA. Zajedno s vanjskim suradnicima bavi se psihološkim savjetovanjem, psihologijskom procjenom i pisanjem nalaza za djecu i odrasle, a odnedavno i identifikacijom odgojno-obrazovnih potreba učenika.

Više čitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...