Prva samoposlužna autopraonica u Vraždinskim Toplicama

vv | 11.9.2021. u 07:51h | Objavljeno u Našim krajem

Gradonačelnica Ratković: Svaka nova investicija je dobrodošla!

U Varaždinskim Toplicama otvorena je prva samoposlužna autopraonica. Riječ je o privatnoj investiciji varaždinskog poduzetnika Mladena Novačića, vlasnika tvrtke Tehnika – M d.o.o. koji je svečano otvorivši prvu samoposlužnu autopraonicu u Varaždinskim Toplicama, zahvalio gradonačelnici Dragici Ratković na potpori i podršci u realizaciji ovog projekta.

GVT_-_Otvorenje_prve_samoposluzne_autopraonice_1.JPG

Gradonačelnica Ratković je prilikom otvorenja istaknula kako je svaka investicija dobrodošla u Varaždinske Toplice te kako Grad uvijek podupire dobre ideje koje su na korist građana.

– Podupiremo svaki dobar projekt i ideju kojima je cilj poboljšanje kvalitete života naših sugrađana. Veoma sam sretna zbog otvorenja prve samoposlužne autopraonice, vjerujem da je ona itekako bila potrebna našem gradu i da će se često koristiti – rekla je gradonačelnica.

GVT_-_Otvorenje_prve_samoposluzne_autopraonice_4.JPG

Naglasivši kako nisu potrebne nikakve zahvale Gradu, čestitala je investitoru na otvorenju i zahvalila mu na trudu.

– Mi smo ovdje da služimo građanima koji su nas upravo zato i izabrali. I dalje ćemo podržavati svaku investiciju čija svrha je poboljšanje kvalitete života, podizanje standarda i boljitak naših građana – zaključila je gradonačelnica Ratković.

GVT_-_Otvorenje_prve_samoposluzne_autopraonice_8.JPG