Poziv za cijepljenje u Lepoglavi: Budimo odgovorni – cijepimo se

VV | 12.11.2021. u 13:41h | Objavljeno u Našim krajem

U subotu 13. studenog bit će organizirano cijepljenje u ordinacijama obiteljske i opće medicine u Varaždinskoj županiji u vremenskom periodu od 08-12 sati. Najavite se svojem izabranom liječniku, pedijatru ili specijalistu medicine rada i zaštitite, pokažite odgovornost i zaštitite zdravlje vaših sugrađana. Nažalost, epidemiološka situacija nije dobra u Varaždinskoj županiji, trenutno je 1.569 novih slučajeva na 100.000 stanovnika, a ono što posebno zabrinjava je da je sve više mladih životno ugroženo.

- Trend rasta pozitivnih građana u gradu Lepoglavi je u porastu, apeliram na sve sugrađane da budu odgovorni i odazovu se cijepljenju u našem gradu u ordinaciji obiteljske i opće medicine jer samo tako možemo zaustaviti crne brojke i zaštiti živote nas samih i naših sugrađana. Ono što je pozitivno je da se veliki broj ljudi u Hrvatskoj odazvalo pozivima na cijepljenje i čvrsto vjerujem kako će se naši sugrađani u Varaždinskoj županiji i gradu Lepoglavi zaštiti na vrijeme od ove opasne epidemije - naglasio je Damjan Županić, načelnik Stožera civilne zaštite grada Lepoglave.

Pozivamo sve građane grada Lepoglave koji se još nisu cijepili da to učine u ordinaciji obiteljske i opće medicine u subotu 13. studenog od 08-12 sati – Zvonimir Bendeković, Gordana Županić i Ljubica Knez, Lepoglava , Trg kralja Tomislava 8.

Budimo odgovorni, cijepimo se i MISLIMO NA DRUGE.

1

RAMADANI

SOKOLJ

LEPOGLAVA

DONJA VIŠNJICA, DONJA VIŠNJICA

19A

2

BENDEKOVIĆ

ZVONIMIR

LEPOGLAVA

TRG KRALJA TOMISLAVA

8

3

KNEZ

LJUBICA

LEPOGLAVA

TRG KRALJA TOMISLAVA

8

4

ŽUPANIĆ

GORDANA

LEPOGLAVA

TRG KRALJA TOMISLAVA

8

Označeno u