POD BOR Umirovljenici s područja Sračinca dobit će pomoć od 200 kuna Foto: Ilustracija/Općina Sračinec

POD BOR Umirovljenici s područja Sračinca dobit će pomoć od 200 kuna

VV | 29.11.2020. u 18:00h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Umirovljenicima čija je mjesečna mirovina niža od 2.500 kuna Općina Sračinec isplatit će prigodnu godišnju novčanu pomoć u iznosu od 200 kuna, a zbog epidemiološke situacija isplata će biti isključivo na tekući ili žiro račun korisnika.

Upis korisnika mirovine koji ispunjavaju ove uvjete moguće je obaviti putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u prostorijama Općine Sračinec sve do 30. studenog ove godine, od utorka do ponedjeljka od 8 do 15 sati.

- Za upis je potrebno dostaviti osobnu iskaznicu, posljednji odrezak mirovine te OIB i IBAN računa na koji će biti isplata. Pozivamo sve koji to mogu da dokumentaciju u nastavku dostave e-mailom, a umirovljenike koji to ne mogu, da u općinsku zgradu pošalju nekog mlađeg iz obitelji - apeliraju iz Općine Sračinec.

Osim što pravo na ovu pomoć imaju umirovljenici čija je mirovina niža od 2.500 kuna, umirovljenici ne smiju biti korisnici inozemnih mirovina, ali moraju imati podmirene i sve obaveze prema Općini Sračinec.