PLANINARI, REKREATIVCI, IZLETNICI! Dođite u subotu na Žgano vino, očekuju vas iznenađenja! Foto: Grad Ivanec

PLANINARI, REKREATIVCI, IZLETNICI! Dođite u subotu na Žgano vino, očekuju vas iznenađenja!

Varaždinske vijesti | 2.6.2023. u 13:00h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Grad Ivanec i Turistička zajednica grada Ivanca pozivaju sve planinare, rekreativce i izletnike koji najavljeno lijepo vrijeme u subotu, 3. lipnja, namjeravaju iskoristiti za uspon na Ivančicu, da usput nikako ne propuste nesvakidašnji događaj na izvorištu Žgano vino.

Naime, u prekrasnom ambijentu Žganog vina, kod klupa i informativnih ploča, toga će dana biti predstavljeno više autentičnih suvenira koje Grad Ivanec u suradnji s Turističkom zajednicom i Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. idejno osmišljava, kreira, razvija i nadograđuje u sklopu turističkog brendiranja Ivanca kao Planinarskog grada.

Cilj svih tih aktivnosti je daljnje povećanje prepoznatljivosti Ivanca kao planinarske turističke destinacije na nacionalnoj razini i šire te vezano uz to, davanje vjetra u leđa privatnoj turističkoj inicijativi.

- Predstavljanje suvenira bit će u neformalnoj atmosferi, kao što i priliči ovoj prvorazrednoj izletničkoj i planinarskoj destinaciji, pa stoga – svakako svratite do Žganog vina! - ističu su iz Grada Ivanca.

Početak je u 10 sati, a organizatori su za posjetitelje pripremili i mala iznenađenja, uz nezaobilazne planinarske delicije!

- Vidimo se u subotu na Žganom vinu! - poručili su organizatori.