PETRIJANEC Ništa od priredbe zbog korone, no sv. Nikola pripremio darove za petrijanečke mališane! Foto: Ilustracija/Arhiva VV

PETRIJANEC Ništa od priredbe zbog korone, no sv. Nikola pripremio darove za petrijanečke mališane!

VV | 23.11.2021. u 19:21h | Objavljeno u Našim krajem

S obzirom na epidemiološku situaciju u kojoj se nalazimo, ove godine neće biti održana prigodna priredba povodom obilježavanja Dana Svetog Nikole, izvijestili su iz Općine Petrijanec.

- Općina je osigurala poklone za djecu s područja općine starosti od rođenja pa do zaključno četvrtog razreda osnovne škole. Poklone će podijeliti odgajateljice prema grupama u vrtiću Petrijanec, odnosno učiteljice u osnovnoj te područnim školama - kažu u Općini Petrijanec.

Za djecu koja nisu polaznici dječjeg vrtića ili osnovne škole Petrijanec također su osigurani pokloni, stoga se pozivaju roditelji djece koja nisu polaznici vrtića ili OŠ Petrijanec da se jave najkasnije do 29. studenoga na broj telefona 042/714-220  ili na adresu e – pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i prijave svoje dijete.

Potrebni podaci za prijavu: ime i prezime djeteta, adresa, godina rođenja.

- Darovi za djecu koja nisu polaznici Osnovne škole Petrijanec ili dječjeg vrtića bit će podijeljeni u Društvenom domu Petrijanec 6. prosinca od 13 do 17 sati -   

Označeno u