Najuspješnijim učenicima OŠ Ivana Rangera iz Kamenice uručene gradske nagrade Foto: Grad Lepoglava

Najuspješnijim učenicima OŠ Ivana Rangera iz Kamenice uručene gradske nagrade

vv | 20.6.2022. u 15:12h | Objavljeno u Našim krajem

Proslava Dan škole OŠ Ivana Rangera iz Kamenice bila je prigoda da se učenicima kameničke škole, koji su ostvarili zapažene rezultate na županijskim i državnim učeničkim smotrama znanja, uruče gradske nagrade.

Na kraju priredbe, prve nakon proteklog perioda pandemije koronavirusa, a tijekom koje su učenici pokazali što su u tom vremenu pripremili i naučili, predsjednik Gradskog vijeća Grada Lepoglave Hrvoje Kovač uručio je najuspješnijim učenicima gradske nagrade - knjigu "Hrvati koji su mijenjali svijet".

Nagradu su primili sljedeće učenici i učenici: Hana Vresk, Marta Maček, Mihaela Galić, Tea Jurenec, Lorena Mežnarić, Karla Barbir, Lana Kapustić, Mateo Maček, Leona Oreški, Luka Kresonja, Tin Bencek, Mihael Juren, Gabi Križanec, Karlo Hunjet, Martin Željezić, Ana Kapustić, Dora Husnjak, Magdalena Kišiček, Klara Bencek, Karla Jug, Klara Sajko, Martina Jug i Stefani Pintarić.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci