Općina Vinica dodijelila nagrade najuspješnijim učenicima i mentorima Osnovne škole Vinica Foto: Općina Vinica

Općina Vinica dodijelila nagrade najuspješnijim učenicima i mentorima Osnovne škole Vinica

Varaždinske vijesti | 21.6.2022. u 19:22h | Objavljeno u Našim krajem

U ponedjeljak, 20. lipnja, u dvorani Općine Vinica održana je dodjela nagrada učenicima i mentorima Osnovne škole Vinica za postignute rezultate na natjecanjima, susretima i smotrama u školskoj 2021./2022. godini.

Nagrade najuspješnijima podijelio je općinski načelnik dr. sc. Branimir Štimec, prof., koji je već više puta istaknuo da će se zalagati za poticanje izvrsnosti i nagraditi trud i zalaganje, pa je tako ove godine iz općinskog proračuna za nagrade učenicima izdvojeno 13.600 kuna i mentorima 8.900 kn. Načelnik Štimec i ove se godine odrekao svoje mentorske nagrade u korist većeg iznosa nagrada učenicima.

Nagrađeni su učenici s postignutim izvrsnim rezultatima na raznim državnim i županijskim natjecanjima, nacionalnim natječajima i festivalima te njihovi mentori, a također i učenici koji su tijekom svojeg osnovnoškolskog obrazovanja, u svih osam godina ostvarili odličan uspjeh i uzorno vladanje.

Načelnik je svakom učeniku čestitao na ostvarenom rezultatu, pohvalio trud i zalaganje te čestitao ravnateljici Osnovne škole Vinica Mirjani Jambriško na uspješnom završetku školske godine. Ravnateljica je zahvalila Općini Vinica na odličnoj suradnji, nabavi knjiga za sve nagrađivane učenike te na izdvojenim sredstvima za novčane nagrade učenicima i mentorima.

os_vinica_nagrade_20062022_1.JPG

os_vinica_nagrade_20062022_2.JPG

os_vinica_nagrade_20062022_3.JPG