Općina Trnovec Bartolovečki nagradila izvrsne učenike i mentore

vv | 17.7.2022. u 20:39h | Objavljeno u Našim krajem

Načelnica općine Trnovec Bartolovečki, Verica Vitković, u petak je u prostorijama Općine primila učenike OŠ Trnovec i njihove mentore koji su na raznim natjecanjima tijekom godine ostvarili izvrsne rezultate.

Tom prigodom zahvalila im je na trudu te podijelila poklon bonove koje je Općina pripremila. Mentori su također financijski nagrađeni od strane Općine za trud koji su uložili u pripremu učenika. Također, ovom prigodom istaknula je kako je općina danas pozitivno riješila zamolbu ravnateljice i učenika za donacijom prema televiziji koja djeluje unutar škole, a u kojoj djeca pripremaju priloge i rade kao pravi novinari.

- Vjerujem da ćete i dalje nastaviti ovim putem, da služite na čast svojoj obitelji, školi ali i široj zajednici, našoj općini Trnovec Bartolovečki. Vidim da ovdje ima i nižih razreda i viših, što predstavlja jedan kontinuitet, kao i rezultata iz raznih područja – hrvatski, matematika, tehnička kultura, vjeronauk, zbor, sport… sva područja su uključena. Drago mi je da ovako uspješno predstavljate Općinu i još jednom vam se svima zahvaljujem - rekla je načelnica Verica Vitković.

Trnovec2.jpg

Ravnateljica OŠ Trnovec Bartolovečki, Radmila Sačić, zahvalila je načelnici te istaknula kako je iznimno zadovoljna što je Općina pomogla i školskoj televiziji.

'- Za dobar prilog treba dobra tehnologija. Imamo vrlo marljive učenike, koji snimaju odlične priloge, ali vidi se nedostatak dobre tehnologije. Prvenstveno nam je potreban dobar dron, za što su učenici skupine ''Filmski svjetovi'' poslali zamolbu načelnici, ja sam ju proslijedila, a eto danas je došao zaključak da su sredstva odobrena. Učenici su učionicu ofarbali, oslikali zidove, bit će to jedna jako lijepa priča.. Kad dođe oprema, onda ćemo u rujnu jako lijepo startati - istaknula je ravnateljica.

Trnovec1.jpg

Osim učenika i mentora OŠ Trnovec, 4. srpnja ove godine nagrade su za učenike i mentore podijeljene i u OŠ Šemovec.

Za kraj druženja, načelnica Verica Vitković istaknula je kako općina uvijek stoji na raspolaganju učenicima i školi te će to i nadalje, kao i do sad, biti odlična suradnja.