Općina Petrijanec sufinancira osiguranje usjeva i trajnih nasada

Varaždinske vijesti | 1.5.2022. u 08:30h | Objavljeno u Našim krajem

Na području Općine Petrijanec započeti će sufinanciranje troškova osiguranja usjeva i višegodišnjih nasada. Temeljem Programa potpora u poljoprivredi na području Općine Petrijanec za 2022.-u godinu, subvencije koje se ostvaruju iznose 25% za osiguranike usjeva i nasada, osim proizvodnje paprike, krastavaca i patliđana, te osiguranje goveda za rasplod i proizvodnju mlijeka maksimalna ukupna subvencija iznosi 5.000,00 kn.

Radi ostvarivanja prava na subvenciju osiguranja, poljoprivrednici uz potrebnu dokumentaciju; iskaznicu OPG-a, popis parcela s kulturama iz upisnika ili posjedovni list i sl. dokumentaciju.

Zainteresirani poljoprivrednici mogu zaključiti police osiguranja u Društvenom domu Petrijanec 04. 05. 06. i 11. svibnja u vremenu od 10:00 sati do 16:00 sati s osiguravajućim kućama koje se bave osiguranjem usjeva i koje s Općinom Petrijanec imaju zaključen ugovor.

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci