Općina Petrijanec objavila natječaj za dodjelu stipendija nadarenim srednjoškolcima i studentima Foto: ilustracija

Općina Petrijanec objavila natječaj za dodjelu stipendija nadarenim srednjoškolcima i studentima

Varaždinske vijesti | 23.10.2021. u 10:57h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Petrijanec u školskoj/akademskoj 2021./2022. godini daje stipendije nadarenim učenicima srednjih škola i studentima.

Za školsku/akademsku 2021./2022. godinu dodijelit će se stipendije učenicima srednjih škola sa sjedištem na području Varaždinske županije, učenicima srednjih škola sa sjedištem na području Međimurske županije, te učenicima srednjih škola sa sjedištem izvan Varaždinske županije i Međimurske županije ili stranoj državi, a visinu mjesečnog iznosa naknadno će odrediti Odlukom općinski načelnik po završetku natječaja.

Stipendije će dobiti i studenti polaznici visokih učilišta sa sjedištem na području Varaždinske županije – 300,00 kuna, studenti polaznici visokih učilišta sa sjedištem na području Međimurske županije – 350,00 kuna, studenti polaznici visokih učilišta sa sjedištem izvan Varaždinske županije i Međimurske županije ili stranoj državi – 600,00 kuna.

Konačan broj stipendija utvrdit će se utroškom sredstava iz proračuna Općine Petrijanec, a prema utvrđenoj rang listi kandidata.

- Na internetskim stranicama Općine Petrijanec mogu se preuzeti tekst natječaja i pripadajući obrasce koje ćete ispunjavati prilikom prijave na natječaj. Pozivam Vas da se odazovete na natječaj - poručio je načelnik općine Petrijanec Željko Posavec.