Općina Bednja dobila prvu prometnu redarku; Poljak: Ulažemo u povećanje sigurnosti! Foto: Općina Bednja

Općina Bednja dobila prvu prometnu redarku; Poljak: Ulažemo u povećanje sigurnosti!

Varaždinske vijesti | 7.5.2022. u 19:44h | Objavljeno u Našim krajem

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u svoje zaposlenike, Općina Bednja ovih je dana dobila prvu prometnu redarku čime će se sasvim sigurno podići sigurnost na čitavom ovom području.

Riječ je o Snježani Jedvaj, dosadašnjoj komunalnoj redarki koja je uspješno položila svoje osposobljavanje i postala prva prometna redarka na području općine.

Čestitavši joj na uspješnom polaganju stručnog osposobljavanja, načelnik Damir Poljak istaknuo je kako Općina Bednja redovito ulaže u svoje stanovnike, a ovo je samo još jedan dokaz tome.

- S obzirom da su ljudi ti koji čine razliku na svakom poslu i u svakom području naših života, Općina redovito ulaže u obrazovanje i osposobljavanje svih svojih stanovnika, a sada smo dobili i prvu prometnu redarku. Vjerujem da će ona i dalje uspješno odrađivati svoj posao i tako doprinijeti većoj sigurnosti na čitavom našem području – rekao je načelnik Poljak.

Općina Bednja ovime je postala jedna od rijetkih općina koje imaju zaposlenog prometnog redara. I dok komunalni redar brine o uređenju naselja i korištenju javnih površina, prometni redar u ovim područjima ima veće ovlasti.

Kako je pojasnio načelnik Poljak, s obzirom da se Općina Bednja želi još više pozicionirati na turističkoj karti ovog dijela Europe, osoba koja će obavljati poslove nadzora nad nepropisno zaustavljenim i parkiranim vozilima i upravljati prometom itekako im je potrebna.

- Općina Bednja kontinuirano radi na svojoj većoj prepoznatljivosti u ovom dijelu Hrvatske, ali i šire, zbog čega redovito, osim u turističku ponudu, moramo ulagati i u ljude. Prometni redar kojeg imaju sve ozbiljnije turističke destinacije mali je korak prema unaprijeđenju čitavog našeg kraja te povećanju sigurnosti naših mještana i posjetitelja – zaključio je Poljak.

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci