Načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić Foto: Krešimir Đurić

Održana sjednica Općinskog vijeća Ljubešćice

Varaždinske vijesti | 30.7.2021. u 15:35h | Objavljeno u Našim krajem

Održana je 2. sjednica Općinskog vijeća Općine Ljubešćica, razmatralo se o 15 točaka dnevnog reda, a sve su donesene i prihvaćene jednoglasno.

Sjednicu je otvorio i vodio predsjednik Općinskog vijeća Stjepan Ivanušec, a osim pristutnih vijećnika sjednica je održana u nazočnosti djelatnika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Ljubešćica.

Općinski načelnik Nenad Horvatić kao izvijestitelj točaka dnevnog reda obrazložio je članovima općinskog vijeća Izvješće o stanju projekata Općine Ljubešćica u 2021. godini, Izvješće o radu načelnika za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2021. godine, te Prijedlog polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Općine Ljubešćica za 2021. godinu kao jednu od najvažnijih točaka, te Odluku o financiranju produženog boravka učenika Osnovne škole Ljubešćica u školskoj godini 2021./2022.

Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Leptirić“ Ljubešćica općinskom vijeću uputilo je na razmatranje i donošenje Odluku o utvrđivanju prijedloga za izbor i imenovanje ravnaetljice Dječjeg vrtića „Leptirić“, te je vijeće donijelo Rješenje o imenovanju ravnateljice Dječjeg vrtića „Leptirić“ Ljubešćica.

Na samom kraju sjednice vijeće je primilo na znanje i Odluku općinskog načelnika o imenovanju privremene zamjenice općinskog načelnika Općine Ljubešćica, te Informaciju o programu povodom obilježavanja Dana općine.

Označeno u