Načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić Foto: Krešimir Đurić

Održana sjednica Općinskog vijeća Ljubešćice

Varaždinske vijesti | 30.7.2021. u 15:35h | Objavljeno u Našim krajem

Održana je 2. sjednica Općinskog vijeća Općine Ljubešćica, razmatralo se o 15 točaka dnevnog reda, a sve su donesene i prihvaćene jednoglasno.

Sjednicu je otvorio i vodio predsjednik Općinskog vijeća Stjepan Ivanušec, a osim pristutnih vijećnika sjednica je održana u nazočnosti djelatnika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Ljubešćica.

Općinski načelnik Nenad Horvatić kao izvijestitelj točaka dnevnog reda obrazložio je članovima općinskog vijeća Izvješće o stanju projekata Općine Ljubešćica u 2021. godini, Izvješće o radu načelnika za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2021. godine, te Prijedlog polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Općine Ljubešćica za 2021. godinu kao jednu od najvažnijih točaka, te Odluku o financiranju produženog boravka učenika Osnovne škole Ljubešćica u školskoj godini 2021./2022.

Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Leptirić“ Ljubešćica općinskom vijeću uputilo je na razmatranje i donošenje Odluku o utvrđivanju prijedloga za izbor i imenovanje ravnaetljice Dječjeg vrtića „Leptirić“, te je vijeće donijelo Rješenje o imenovanju ravnateljice Dječjeg vrtića „Leptirić“ Ljubešćica.

Na samom kraju sjednice vijeće je primilo na znanje i Odluku općinskog načelnika o imenovanju privremene zamjenice općinskog načelnika Općine Ljubešćica, te Informaciju o programu povodom obilježavanja Dana općine.

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci