Načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić Foto: Krešimir Đurić

Održana posljednja sjednica Općinskog vijeća Ljubešćice u ovom sazivu

Varaždinske vijesti | 2.4.2021. u 09:59h | Objavljeno u Našim krajem

Održana je posljednja sjednica Općinskog vijeća Općine Ljubešćica u aktualnom sazivu prije nadolazećih lokalnih izbora. Na sjednici se razmatralo o 24. točke dnevnog reda od kojih je većina obuhvaćala obvezna izvješća tehničke prirode za 2020. godinu, te su većinom usvojene jednoglasno.

Doneseni su Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Općine Ljubešćica za 2020. godinu i Odluka o raspodjeli rezultata Proračuna Općine Ljubešćica za 2020.godinu, te godišnja izvješća proračunskih korisnika Dječjeg vrtića „LEPTIRIĆ“ Ljubešćica i PODUZETNIČKOG CENTRA LJUBEŠĆICA d.o.o., izvješće davatelja javne usluge prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada- NOVOKOM d.o.o., te izvješće uprave groblja, kao i mnoga druga.

Prihvaćena je i Odluka o izradi plana ukupnog razvoja Općine Ljubešćica za razdoblje 2021.-2026. godine, Odluka o sufinanciranju energetske obnove obiteljskih kuća na području općine Ljubešćica, te Odluka o suglasnosti na provedbu ulaganja u projekt „Izgradnja i opremanje dječjeg igrališta u Ljubešćici“.

Općinski načelnik Nenad Horvatić i predsjednik općinskog vijeća Stjepan Ivanušec zahvalili su se vijećnicima na radu i zalaganju, te danom povjerenju u ostvarenju rezultata u izgradnji bolje i uspješnije Općine Ljubešćica.

Označeno u