Načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić Foto: Krešimir Đurić

Održana posljednja sjednica Općinskog vijeća Ljubešćice u ovom sazivu

Varaždinske vijesti | 2.4.2021. u 09:59h | Objavljeno u Našim krajem

Održana je posljednja sjednica Općinskog vijeća Općine Ljubešćica u aktualnom sazivu prije nadolazećih lokalnih izbora. Na sjednici se razmatralo o 24. točke dnevnog reda od kojih je većina obuhvaćala obvezna izvješća tehničke prirode za 2020. godinu, te su većinom usvojene jednoglasno.

Doneseni su Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Općine Ljubešćica za 2020. godinu i Odluka o raspodjeli rezultata Proračuna Općine Ljubešćica za 2020.godinu, te godišnja izvješća proračunskih korisnika Dječjeg vrtića „LEPTIRIĆ“ Ljubešćica i PODUZETNIČKOG CENTRA LJUBEŠĆICA d.o.o., izvješće davatelja javne usluge prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada- NOVOKOM d.o.o., te izvješće uprave groblja, kao i mnoga druga.

Prihvaćena je i Odluka o izradi plana ukupnog razvoja Općine Ljubešćica za razdoblje 2021.-2026. godine, Odluka o sufinanciranju energetske obnove obiteljskih kuća na području općine Ljubešćica, te Odluka o suglasnosti na provedbu ulaganja u projekt „Izgradnja i opremanje dječjeg igrališta u Ljubešćici“.

Općinski načelnik Nenad Horvatić i predsjednik općinskog vijeća Stjepan Ivanušec zahvalili su se vijećnicima na radu i zalaganju, te danom povjerenju u ostvarenju rezultata u izgradnji bolje i uspješnije Općine Ljubešćica.

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci