Grad Ivanec objavio bazu poljoprivrednih zemljišta za prodaju ili najam Foto: Grad Ivanec/ilustracija

Grad Ivanec objavio bazu poljoprivrednih zemljišta za prodaju ili najam

Grad Ivanec/vv | 6.9.2023. u 17:00h | Objavljeno u Našim krajem

Na web stranici Grada Ivanca u rubrici Gospodarstvo objavljena je baza poljoprivrednih zemljišta s podacima koji su do sada prikupljeni od vlasnika parcela, a koji su zainteresirani za najam i/ili prodaju svojeg poljoprivrednog zemljišta.

  • Bazi možete pristupiti OVDJE.

Baza će se nadopunjavati s novo prikupljenim podacima, a svi zainteresirani za najam ili kupnju zemljišta bazu mogu lako pretraživati i prema interesu kontaktirati vlasnika zemljišta.

Također, baza je povezana s nacionalnim sustavom identifikacije zemljišnih parcela ARKOD te na taj način svima zainteresiranima osigurava geografski pregled lokacija.

Iz Grada podsjećaju postojeće korisnike da pregledaju postojeću bazu i ukoliko je došlo do promjene vlasnika ili zemljište više nije na prodaju/najam da se jave na 042/645-485 kako bi ažurirali podatke u tablici.

Svi zainteresirani podatke o svojim parcelama mogu dostaviti na sljedeći način:

  1. Popunjavanjem online obrasca OVDJE
  2. Popunjavanjem obrasca koji se nalazi ispod teksta i slanjem popunjenog obrasca na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili poštom na adresu Poslovna zona Ivanec d.o.o., Trg hrvatskih ivanovaca 9b, 42240 Ivanec
  3. Osobno: podići obrazac u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ivanec, na adresi Vladimira Nazora 6/II te ga ponovno donijeti nakon popunjavanja
  4. Osobno: podići obrazac u prijamnoj kancelariji Gradske vijećnice, na adresi Trg hrvatskih ivanovaca 9b te ga ponovno donijeti nakon popunjavanja 

Više informacija možete saznati preko e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj 042/645-485.

Poziv za dostavu svima zainteresiranima na raspolaganju ostaje trajno.