NOVI MAROF Uz obilazak terena, održan radni sastanak s predstavnicima Hrvatskih voda Foto: Grad Novi Marof

NOVI MAROF Uz obilazak terena, održan radni sastanak s predstavnicima Hrvatskih voda

Varaždinske vijesti | 13.11.2023. u 15:22h | Objavljeno u Našim krajem

Održan je konstruktivan radni sastanak između gradonačelnika Grada Novog Marofa Siniše Jenkača, predstavnika Grada te direktora Hrvatskih voda VGO za Muru i gornju Dravu Milana Rezo i njegovih suradnika.

Sastanak je bio prilika za razgovor o ovogodišnjim ulaganjima Hrvatskih voda na području Grada Novog Marofa, a istovremeno su analizirane problematične točke koje će biti obuhvaćene planom za 2024. godinu.

novi_marof_hrvatske_vode_sastanak_13112023_2.jpg

Tijekom radnog sastanka, sudionici su obišli teren te raspravljali o aktualnim projektima, ističući važnost suradnje između Grada i Hrvatskih voda u održavanju i unapređenju sustava na tom području.

- Razgovarali smo o važnim investicijama i projektima na području Grada, a suradnja s Hrvatskim vodama pokazala se ključnom za očuvanje vodnog sustava i rješavanje problema naših sugrađana. Trenutno smo fokusirani na projekte u Ključu na starom koritu rijeke Bednje i u Podevčevu, predjelu Ptičeki. Očekujemo daljnje aktivnosti po tom pitanju do kraja godine, kao i na početku iduće, koje će pridonijeti poboljšanju uvjeta - rekao je gradonačelnik Jenkač.

novi_marof_hrvatske_vode_sastanak_13112023_3.jpg

Rezo je izrazio zadovoljstvo što se ove godine odradilo jako puno toga na novomarofskom području te je istaknuo kako će se i dalje, istim učinkom, nastaviti rješavati projekti na području Novog Marofa.

Dodajmo da se na području Novog Marofa u 2023. godini provode projekti ukupne vrijednosti 495.517,00 eura, što predstavlja značajan doprinos unaprjeđenju infrastrukture i kvalitete života građana.

novi_marof_hrvatske_vode_sastanak_13112023_1.jpg