Na Horvatskom završeni radovi na autobusnom stajalištu, postavljena i autobusna nadstrešnica Foto: Grad Ivanec

Na Horvatskom završeni radovi na autobusnom stajalištu, postavljena i autobusna nadstrešnica

VV | 27.7.2023. u 13:45h | Objavljeno u Našim krajem

Završeni su radovi na izgradnji autobusnog stajališta i postavljanju autobusne nadstrešnice u Horvatskom, a tom prilikom lokaciju autobusnog stajališta obišao je zamjenik gradonačelnika Ivanca Marko Friščić i predsjednik Mjesnog odbora Horvatsko Goran Ribić, zajedno s predstavnicima izvođača, tvrke Ivkom d.d.

Autobusno stajalište i nadstrešnica nalaze se na gradskoj parceli uz županijsku cestu. Potrebno je još izvršiti asfaltiranje uz autobusno stajalište, što će se realizirati do početka nove školske godine.

- S obzirom na trenutnu situaciju na tržištu, u ovom trenutka čeka se na isporuku materijala, odnosno potrebno je osigurati dostatnu količinu asfalta za završetak radova - ističu u Gradu Ivancu.

Ukupna vrijednost radova prema projektu koji je dao izraditi Grad Ivanec iznosi oko 31.300 eura (234.750 kuna). Najavljeno je kako će se na istoj parceli krenuti i s manjim građevinskim radovima u zoni dječjeg igrališta, nakon čega će biti montirano pet sprava: obogan, dvije ljuljačke, klackalica i njihalica, a igralište će se i ograditi. Nabavu i montažu sprava temeljem sklopljenog ugovora izvršit će poduzeće Mala Mima iz Čakovca, a ukupna vrijednost opreme i radova na igralištu je 7.400 eura (55.500 kuna).