FOTO Uz božićne pjesme u Varaždinskim Toplicama Motomrazevi zapalili advenstsku svijeću

VV | 20.12.2021. u 15:33h | Objavljeno u Našim krajem

U Varaždinskim je Toplicama u nedjelju je vladao poseban predbožićni ugođaj, a na novom gradskom Trgu Republike Hrvatske, okupili su se brojni građani, kako oni stariji, tako i oni najmlađi.

Naime, osim što je nedjelja bila rezervirana za paljenje četvrte adventske svijeće, Topličanci i Topličanke dočekali su glasnu ekipu Motomrazova koja je dodatno uljepšala sunčano nedjeljno poslijepodne.

Kako bi razveselili brojne mališane, Grad Varaždinske Toplice i gradska Turistička zajednica pripremili su prigodan božićni program, a Motomrazovi su se pobrinuli da nijedan od njih ne ostane bez svog poklona pa su im svima uručili slatke paketiće.

Uz mirise kuhanog vina, čaja i fritula, zvukove prigodnih božićnih pjesama i veselu atmosferu, Motomrazovi su u pratnji gradonačelnice Dragice Ratković zapalili četvrtu adventsku svijeću.

Izrazivši zadovoljstvo što je novi Trg i zaživio i što su uspjeli okupiti brojne građane i djecu, gradonačelnica Ratković naglasila je kako će im i u narednoj godini građani biti na prvom mjestu, a svi projekti koji će se provoditi bit će usmjereni na njihovu dobrobit i povećanje kvalitete života.

-Izrazito mi je drago što su se prigodnom adventskom programu pridružili brojni građani i što je naš Trg Republike Hrvatske, naša prva zvjezdica zaista i zaživio. Nakon izgradnje nekog objekta najvažnije je da se on koristi, a to je kod nas stvarno slučaj što smo ovom prilikom i dokazali. Nadam se da su svi naši građani i posjetitelji zaista uživali, a posebno se nadam da su Motomrazovi razveselili naše najmlađe – poručila je gradonačelnica Ratković dodavši kako je velik broj okupljene djece dokaz kako Varaždinske Toplice postaju sve privlačnije mjesto za mlade obitelji čije će doseljavanje i ostanak i dalje poticati.