Lepoglava: Potpisan ugovor o radovima na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta Foto: Grad Lepoglava

Lepoglava: Potpisan ugovor o radovima na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta

Varaždinske vijesti | 16.5.2019. u 18:41h | Objavljeno u Našim krajem

U prostorijama Grada Lepoglave u utorak, 14. svibnja, je potpisan Ugovor o radovima na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području Grada Lepoglave. Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Lepoglave, Marijan Škvarić i direktor tvrtke Colas Hrvatska d.d., Siniša Košćak.

U postupku javne nabave za izvođenje radova na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada Lepoglave kao ekonomski najpovoljnija ponuda odabrana je ponuda tvrtke Colas Hrvatska d.d. u iznosu od 757.471,01 kuna ( sa PDV-om).

Predmetnim ugovorom obuhvaćeni su radovi na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada Lepoglave za tri dionice ukupne dužine 1010 metara i to:
- dionica 1 – nerazvrstana cesta Pošnjaci Donji s odvojcima ( NC 2-007 ) na području Mjesnog odbora Ves dužine 880 metara
- dionica 2 – nerazvrstana cesta oznake NC 1-008 u Lepoglavi, od županijske ceste 2102 – Ulica hrvatskih pavlina do kućnog broja 25 dužine 40 metara
- dionica 3 – nerazvrstana cesta oznake NC 1-086 u Kameničkom Podgorju – odvojak Jureni dužine 90 metara
Radi se o nerazvrstanim cestama koje su u naravi neasfaltirane površine, pune udarnih rupa i ulegnuća.

Nakon potpisivanja ugovora izvođač radova će se uvesti u posao te je predviđeno da će radovi biti završeni u roku 60 radnih dana računajući od dana uvođenja u posao.

Cilj ovog projekta je boljom cestovnom povezanošću poticati ravnomjerni i održivi razvoj svih naselja na području Grada Lepoglave, omogućiti kvalitetniji život i razvoj gospodarstva, povećati dostupnost ulaganja, gospodarski razvoj i otvaranje novih radnih mjesta.

IMG_4940.jpg

IMG_4899.jpg

IMG_4895.jpg

20190514_113934.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci