Lepoglava još jednom uspješna na natječajima – odobrena sredstva za još dva projekta

Varaždinske vijesti | 3.4.2024. u 15:54h | Objavljeno u Našim krajem

Zahvaljujući kvalitetnim prijavama, Grad Lepoglava još je jednom bio uspješan na natječajima te su mu ovoga puta odobrena sredstva za još dva projekta.

Naime, Grad se prijavio na dva natječaja koje je raspisalo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, pa je tako odlukom ministra Šime Erlića, Lepoglavi iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice odobren iznos za sufinanciranje od 30 tisuća eura za projekt modernizacije nerazvrstane ceste, odvojka Ulice Adama i Katarine Patačić u Lepoglavi.

Lepoglavi je ujedno iz Programa podrške brdsko-planinskog područja odobreno i sufinanciranje druge faze radova na izgradnji Vatrogasnog doma u Kamenici u iznosu od 65 tisuća eura.

Dodajmo da je uz Grad Lepoglavu, u pripremi ova dva projekta sudjelovao i lepoglavski TKIC, a zadovoljstvo odobrenim sredstvima istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić.

-Lepoglavi su odobrena još dva projekta ukupne vrijednosti 95 tisuća eura, koja smo dobili iz Ministarstva regionalnog razvoja. To je samo dokaz da u Gradu, kao i TKIC-u koji je sudjelovao na pripremi projekata, imamo kvalitetne i stručne ljude koji znaju što rade – poručio je gradonačelnik Škvarić.